My IPKO mundëson:

Të gjitha këto dhe më shumë mund t’i bëni shpejtë dhe lehtë nga telefoni juaj mobil përmes My IPKO, pa pasur nevojë të shkoni në ndonjë nga pikave të shitjës së IPKO-së.

Tashme, per te gjithë klientët te cilët regjistrohen per here te pare ne aplikacionin MyIpko ofron 2GB falas me validitet 7 dite.

Shkarko FALAS në

 

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?