My IPKO

Aplikacioni më i ri My IPKO është krijuar veçanërisht për ju, për t’ju bërë edhe më të lehtë përdorimin e shërbimeve tona.

Më shumë
Më shumë

Rrethi im

Shërbimi Rrethi im të mundëson të komunikosh shumë lirë me 10 persona brenda rrjetit IPKO. Regjistrimi i 10 numrave të parë brenda shërbimit Rrethi im është falas, më pas vetëm ndryshimi i një numri në muaj është falas.

Më shumë
Më shumë

Super Rrethi

Të gjithë shfrytëzuesit e tarifave Allo, Tung dhe Fol me ton’ me ofertën “Super Rrethi”, mund të flasin me 10 persona në rreth për vetëm 1 cent në minutë.

Më shumë
Më shumë

Black list

IPKO ka krijuar shërbimin “BlackList” i cili ju mundëson të bllokoni numrat nga të cilët nuk dëshironi të pranoni thirrje. Shërbimi me validitet 30 ditor kushton 0.60Eur, ndërsa shërbimi me validitet 365 ditor kushton 1Eur.

Më shumë
Më shumë

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?