Transferoni kredi nga telefoni juaj mobil te të afërmit tuaj, sa herë që dëshironi. Transferimin e kredisë e kryeni duke thirrur:

  1. *124* shuma e kredisë *049xxxxxx#
  2. Prano konfirmimin dhe thirr përsëri: *124#
  3. Transferimi është kompletuar.

Minimumi dhe maksimumi i dërgimit

  • Minimumi i dërgimit të kredisë është: 1 EUR.
  • Maksimumi i dërgimit të kredisë është: 50 EUR.

Cmimet për transferimin e kredisë i gjeni më poshtë:

PËR TRANSFERTARIFA
10.15 €
2-50.20 €
6-100.50 €
11-151.00 €
16+ 1.50 €

Transferi i kredisë në numrin tuaj nuk e shtyn validitetin e numrit.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?