Interneti në mobil për Kosovë

Shumë pako me shumë internet!

Më shumë

Roaming

Internet kudo, me pakot tona më të mira Roaming. Zgjedh pakon më të mire për ty dhe aktivizo roaming, kudo!

Më shumë

Dërgo PAKO si DHURATË!

Dërgoni pako të internetit, pako TiP dhe hej! si dhuratë tek të dashurit e tu duke thirrur *212#.

Më shumë

Pakot PLAN

Pakot PLAN, janë të dizajnuara duke pasur parasysh nevojat individuale për minuta, sms dhe internet mobil. Minutat me pakon PLAN mund t’i shfrytëzoni me të gjithë operatorët në Kosovë.

Më shumë

3 cent me të gjithë!

Aktivizoni pakon mujore për vetëm 1 Eur dhe thirrjet në të gjithë operatorët do të jenë vetëm 3CENT/MIN.

Më shumë

HEJ!

Pako Hej! është dizajnuar për nevojat e veçanta të komunikimit të grup moshës 16-21 vjeç.

Më shumë

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp