Oferta më e mirë në botë!

Pakot mujore të Ofertës më t’mirë n’botë përmbajnë benefite të kombinuara si minuta PA LIMIT drejt IPKO-së, minuta drejt operatorëve tjerë, SMS PA LIMIT drejt të gjithë operatorëve, dhe internet në mobil me shpejtësi PA LIMIT. Zgjedh njërën nga pakot më poshtë në pikën më të afërt të IPKO-së. *Pas shfrytëzimit të minutave me operatorë...

Më shumë

Gjeje tipin tënd!

Pakot TiP përmbajnë benefite të kombinuara si minuta, SMS dhe internet në mobil dhe ju mundësojnë të komunikoni me të gjithë operatorët në Kosovë.

Më shumë

Pako TiP tani edhe me telefon!

Merr telefonin e mençur Blackview A20 Pro AG bashkë me pako TiP Standard për vetëm 7.5 Euro në muaj! Pako TiP Standard ka validitet 30 ditë dhe përmban: 100 MIN 200 SMS 1GB Minutat janë për shfrytëzim me të gjithë operatorët në Kosovë. Benefitet e pakos pranohen çdo muaj per 12 muaj rresht. Ndërsa, specifikat...

Më shumë

VIVAX tablet + 2GB!

Gëzoni fëmijët tuaj me dhuratën ideale: Vivax tablet + 2GB internet 4G. Benefitet (2GB) pranohen automatikisht çdo muaj, për 12 muaj rresht. Më poshtë gjeni specifikat e tabletit: nal [in]: 10,1 Display: IPS/PLS Display resolution: 1280×800 Processor type: MediaTek Processor description: MTK6580 Core : Quad Core Processor [GHz]: 1,3 RAM memory [GB]: 2 Capacity [GB]:...

Më shumë

Dërgo PAKO si DHURATË!

Dërgoni pako të internetit, pako TiP dhe hej! si dhuratë tek të dashurit e tu duke thirrur *212#.

Më shumë

3 cent me të gjithë!

Aktivizoni pakon mujore për vetëm 1 Eur dhe thirrjet në të gjithë operatorët do të jenë vetëm 3CENT/MIN.

Më shumë

Pakot PLAN

Pakot PLAN, janë të dizajnuara duke pasur parasysh nevojat individuale për minuta, sms dhe internet mobil. Minutat me pakon PLAN mund t’i shfrytëzoni me të gjithë operatorët në Kosovë.

Më shumë

Mirësevini në vendlindje!

IPKO ofron pakot më të mira për bashkëatdhetarët, të cilat i përmbushin të gjitha nevojat e komunikimit gjatë qëndrimit të tyre në vendlindje.

Më shumë

Alcatel Move Time – më afër fëmijeve tuaj

Aplikacioni IPKO Junior, e cila shoqëron orën e mençur Alcatel Move Time është krijuar veçanerisht për ju, prindër, që të jeni afër fëmijeve tuaj në çdo kohë.

Më shumë

Junior Pako

Pako Junior është pako e vetme në treg që u përgjigjet nevojave të komunikimit në mes të fëmijëve dhe prindërve.

Më shumë

Move Track

Move Track është pajisje e mençur e cila ju mundëson të dini lokacionin e saktë të kafshëve shtëpiake (apo edhe gjërave me rëndësi sikur valixhe, çelësa, bicikleta etj).

Më shumë