Aktivizo njërën nga pakot e internetit në mobil, shpejtë dhe kudo!

Zgjedh destinacionin dhe shfrytëzo pakon e aktivizuar kudo brenda shtetit/grupit të shteteve.

Mënyrat e pagesës:

  1. Aplikacioni My IPKO
  2. Dyqan/pikë të shitjës të IPKO-së