Këto pako janë të dizajnuara për shfrytëzim të internetit në Kosovë dhe shtetet e rajonit:

 • Shqipëri
 • Mal i Zi
 • Maqedoni Veriore
 • Serbi
 • Bosne & Hercegovinë
 • Kroaci
 • Greqi
 • Turqi

Në tabelë gjeni ofertat për internet në rajon:

PakotAktivizmiMB e vlefshemÇmimi
Pako Ditore*478*1#1000MB3.00€
Pako Javore *478*2#2000MB6.00€
Pako Mujore *478*3#3000MB10.00€

 

Këto pako për të funksionuar kur jeni jashtë Kosovës duhet ndiqni disa hapa:

 • Të lidheni manualisht me operatorët (shiko listën më poshtë për secilin shtet),
 • Të siguroheni që APN të jetë IPKO
 • Të aktivizoni “Data” dhe “Data Roaming” tek pjesa Settings në telefonin tuaj:

Varësisht se në cilin shtete jeni, zgjedhni operatorin përkatës nga lista më poshtë:

 • Shqipëri: One Telecommunications (Telecom Albania), Vodafone
 • Maqedoni Veriore: A1 MK(VIP), Telekom.mkd
 • Mali i Zi: M:Tel (29703)
 • Bosne dhe Hercegovinë: BH Telecom
 • Kroaci: HT HR
 • Greqi: Vodafone; Cosmote
 • Serbi: Yettel(Telenor); A1 SRB(VIP)
 • Turqi: Vodafone; Turkcell

Nëse selektohet ndonjë operator tjetër i ndryshëm nga lista, do të tarifoheni me çmime standarde:

Shpenzimet për internet1MB(Shtetet e Ballkanit Perendimorë)
Individ me parapagim0.14 €
Biznes me parapagim  0.14 €

Për tarifat në Greqi, Kroaci dhe Turqi shtyp këtu.

Këto tarifa aplikohen edhe pas shpenzimit të pakos.

Menaxhimin e pakove mund ta bëni përmes kodeve të më poshtme apo edhe më lehtë përmes aplikacionit tonë MyIpko (aplikacionin mund ta shkarkoni në AppStore dhe Playstore varësisht nëse jeni përdorues i sistemit IOS apo Android):

Pakot me internet ne rajonAktivizimiKontrollimi i llogarisëPërmbajtja e pakoveDërgimi i pakove si dhuratë
Mujore*478*3#*478# ose MyIPKO App*478# ose
MyIPKO App
*212#
Javore*478*2#
Ditore*478*1#
Pako 1*115*2#*115# ose MyIPKO App*115# ose
MyIPKO App
Pako 2*115*3#

Përveç pakove me parapagim të cilat përmbajnë internet ju mund të klikoni këtu dhe të informoheni për pakot tjera të cilat përmbajnë minuta, SMS dhe GB të vlefshme në shtetet e Ballkanit Perendimor, ndërsa për pakot me pagesë mujore shtyp këtu.

 

Ju lutem të keni kujdes!

 • Për të mos u shpenzuar nga llogaria kryesore për internet, ju paraprakisht duhet të ndalni “data” në telefonin tuaj dhe të aktivizoni një pako të re dhe pastaj të lëshoni përsëri opsionin “data”.
 • MB e pashfrytëzuara të pakos humbin në skadim të pakos suaj. Në mënyrë që ti ruani MB e mbetura ju duhet të aktivizoni pako të re para skadimit të pakos së vjetër.
 • Nëse keni problem me përdorim të internetit, ju lutemi kontrollojeni nëse e keni të aktivizuar. Nëse jo, aktivizo internetin tënd duke thirr kodin *321#.

Për të aktivizuar pako paraprakisht duhet të keni mjete të mjaftueshme në llogari. IPKO ofron mundesinë e dërgimit të mbushjes në vlera të ndryshme në numrin tuaj apo në numër të IPKO-s të dikujt tjetër duke vizituar cilindo nga dyqanet dhe distributorët tanë apo me lehtë duke dërguar mbushje elektronike nëpërmjet kanaleve të mëposhtme:

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?