IPKO sjell pakot e komunikimit për segmentin Prepaid dhe Postpaid për Ballkanin Perëndimor duke u bazuar në marrëveshjen e zvogëlimit të çmimeve të shërbimit të roamingut.

Këto pako përfshijnë minuta, SMS dhe internet në mobil që mund të shfrytëzohen në Kosovë, Shqipëri, Mal të Zi, Maqedoni të Veriut, Bosnjë dhe Hercegovinë dhe Serbi.

Pakot Prepaid

Të gjithë klientët prepaid mund të aktivizojnë njërën nga pakot Vera dhe të shfrytezojnë benefitet e tyre në Kosovë apo gjatë qëndrimit në njërin nga shtetet e Ballkanit Perëndimor:

*Pakot VERA riaktivizohen në momentin që skadojnë. Për të ndaluar riaktivizimin thirr kodin *384*0#

Pakot Postpaid

Të gjithë klientët që nënshkruajn kontratë për pakot Postpaid, të poshtë shënuara, benefitet e pakove janë të vlefshme për shfrytëzim në Kosovë apo gjatë qëndrimit në njërin nga shtetet e Ballkanit Perëndimor.

*Minuta dhe SMS pa limit brenda rrjetit IPKO, vlejnë vetëm në Kosovë.

Çmimet pas shpenzimit të pakos:

ShërbimiÇmimi
Thirrjet drejt të gjithë operatorëve në Kosovë0.18€/ min
Çmimi drejt operatorëve tjerë në BP0.18€/ min
SMS drejt të gjithë operatorëve në Kosovë0.06 €
MB0.14 €

Për çmimet me të gjithë operatorët në roaming kliko këtu.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?