Telefonia Mobile

Oferta më e mirë në botë!

Pakot e reja mujore përmbajnë benefite të kombinuara si minuta PA LIMIT drejt IPKO-së, minuta drejt operatorëve tjerë, SMS PA LIMIT drejt të gjithë operatorëve, dhe internet në mobil me shpejtësi PA LIMIT.

Shih ofertën
Shih ofertën

Gjeje tipin tënd!

Pakot TiP përmbajnë benefite të kombinuara si minuta, SMS dhe internet në mobil dhe ju mundësojnë të komunikoni me të gjithë operatorët në Kosovë.

Shih pakot
Shih pakot

Interneti ne mobil

Zgjedhni nga pakot e ndryshme të internetit në mobil me shpejtësi 4G, për përdorim në tërë Kosovën.

Shih pakot
Shih pakot

Roaming

Gjeni pakot më të mira roaming, për përdorim në rajon dhe Evropë.

Shih pakot
Shih pakot

My IPKO

Aplikacioni më i ri My IPKO është krijuar veçanërisht për ju, për t’ju bërë edhe më të lehtë përdorimin e shërbimeve tona.

Më shumë
Më shumë

Klient i ri

Të gjithë klientët e rinj, mund të zgjedhin SIM kartelën me këto benefite: internet në mobil apo minuta, për vetëm 3 Eur. Vizitoni dyqanin më të afërt të IPKO-së.

Shih ofertën
Shih ofertën