Televizioni Digjital

Përmbajtja më e pasur në treg!

IPKO në bashkëpunim me DigitAlb i sjell familjes tuaj përmbajtjen më të mire televizive.

Mbi 150 TV kanale, përmbajtje ekskluzive në gjuhën shqipe, ngjarjet më të mëdha të sportit si dhe programet më të mira për fëmijë.

Me platformat unike Smartbox, VOD (Video libraria), Catchup TV dhe TVim, IPKO jus jell një përjetim të pakrahasueshëm televiziv!

Zgjedhni pakon që ju përshtatet nevojave tuaja!

Ju pëlqen sporti? Për të përjetuar futbollin më të bukur ju rekomandojmë pakot MAX Sport, apo MAX Premium, me përmbajtje superiore, ligat më të mira sportive, shërbime të avancuara, internet deri në 300 Mbps dhe shumë më shumë!

Shërbimet shtesë

Programi sportiv

IPKO së bashku me Digjitalb kanë të drejtat e transmetimit të ndeshjeve të kampionateve më prestigjioze evropiane, në Kosovë.

Shih oraret e ndeshjeve
Shih oraret e ndeshjeve

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat