Catch up TV është shërbim i cili ju mundëson t’i shikoni programet e preferuara edhe pasi të kenë përfunduar deri në 72 orë pa pasur nevojë t’i incizoni ato.

Si funksionon shërbimi?

Ky shërbim ofrohet në SmartBox përmes mënysë “Catch up TV”,  ku janë të listuara të gjitha kanalet që ofrojnë këtë shërbim, e brenda kanalit listohen të gjitha programet e regjistruara. Përmes guidës (EPG), mund të navigoni në të majtë, dhe të luani programin që ka përfunduar.

Shërbimi ofrohet përmes rrjetit IP, prandaj SmartBox duhet të jetë i lidhur në internet.

Shkarko manualin për informata shtesë si mund ta perdorni shërbimin Catch-up TV.

Lista e kanaleve që mund t’i ktheheni 72 orë mbrapa:

 • ATV
 • KTV
 • T7
 • TOP CHANNEL
 • ZERI
 • T HD
 • FILM 1 HD
 • FILM 2 HD
 • FAMILY HD
 • FILM KOMEDI
 • FILM AKSION
 • FOX
 • FOX LIFE
 • BABY TV
 • BANG BANG
 • CUFO
 • JUNIOR
 • BOOMERANG
 • D. SHKENCE
 • D. HISOTRI
 • D. NATYRE
 • MY MUSIC
 • MTV
 • TDC
 • VOX
 • RTL
 • SK 1
 • SK2
 • SK3
 • SS1
 • SS2
 • SS3
 • SS4
 • SS5
 • SS6
 • FAST AND FUN BOX
 • EuroSport

Shërbimi është pa pagesë shtesë.