TVim është televizori yt personal!

TVim është televizori yt personal në telefon, tablet apo laptop! TVim mund të përdoret njëkohësisht në pajisje të ndryshme mobile brenda shtëpisë, në të gjitha zonat IPKO WIFI si dhe kudo që jeni Brenda Kosovës me IPKO DATA pako.

Në TVim im, ju keni qasje edhe në VOD (Video librarinë) – filma, seriale dhe dokumentarë të njohur, si dhe Catch-up TV.

Si ta aktivizoj TVim?

Vizito tvim.tv dhe regjistrohuni me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin, apo përmes shkarkimit pa pagesë të aplikacioneve mobile për sistemet operative iOS dhe Android. Aktivizimi i TVim bëhet edhe me SMS duke dërguar emrin e llogarisë tuaj ose numrin e smart kartelës në numrin 55355 ose duke vizituar ndonjërin nga dyqanet e IPKO-së.

Shënim: TVIM është i limituar në rrjetin e IPKO-së për shkak të drejtave për transmetim të përmbajtjes

Shkarko FALAS në:

 

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?