Me prefiksin e ri të IPKO-së 048, ju keni mundësi ta merrni numrin e njejtë që e posedoni tek operatorët tjerë dhe të përfitoni nga ofertat tona fantastike.

Numrin tuaj mund ta tërhiqni vetëm pasi të jetë rezervuar dhe keni pranuar kodin verifikues paraprakisht. Numrat e rezervuar mund të merren në të gjitha dyqanet e IPKO-së brenda 3 ditëve pas rezervimit (duke e prezantuar kodin të cilin e keni pranuar në telefonin tuaj).

Çdo numër i ri merr 100SMS, 100MIN drejt të gjithë operatorëve në Kosovë dhe 10GB me internetin më të shpejtë mobil. Benefitet kane validitet 14 dite. Pas 14 ditësh kaloni ne pako Tip Aktiv për të vazhduar komunikimin*

*Vlen për klientët prepaid

Numrin mund ta rezervoni shume thjeshtë dhe lehtë përmes formës së më poshtme:

Ju lutem shënoni numrin tuaj aktual për të rezervuar numrin e njejtë me prefix 048!

Të lutem plotëso pjesen “Captcha” për të vazhduar!

Ju lutem shënoni kodin 4 shifror të cilin e keni pranuar në telefonin tuaj për të vazhduar tutje

Kodi gabim!

Ky numer kushton 0 EUR. Shtyp butonin rezervo për të kompletuar ose anulo për të anuluar rezervimin e numrit.

Ky numër është rezervuar paraprakisht.

Kodi është ridërguar me sukses!

Numri juaj është rezervuar me sukses. Ju lutemi paraqituni në cilindo dyqan të IPKO-së brenda 3 ditësh për ta tërhequr atë, përndryshe do të lirohet nga rezervimi.

Me kërkesën tuaj rezervimi i numrit është anuluar.

*Gjatë rezervimit të numrit mund të ketë vonesë në pranim të SMS-it, ju lutem prisni!

*Per çfardo lloj problemi teknik ju lutem kontaktoni qëndrën e thirjes së IPKO-së 049 700 700

*Ne rast të humbjes së kodit konfirmues ju lutem shtypni butonin “ridergo kodin”