WiFi/4G BONUS

4G BONUS është platformë e ndërtuar enkas për përdoruesit e 4G. Në mënyrë që pako e internetit 4G e blerë nga përdoruesi të kursehet dhe përdoruesit t’i ofrohet internet në mobil shumë i shpejtë dhe gjatë gjithë kohës. Nëse nuk keni pako 4G aktive, klikoni këtu për të aktivizuar njërën nga pakot.

Pse ta aktivizosh?

shpjegimi

Pikat e WiFi ku mund të lidhen përdoruesit që kanë të aktivizuar 4G BONUS janë të shpërndara në të gjitha qytetet e Kosovës. Më shumë se 400 Wifi ZONA në të gjithë Kosovën.

4G BONUS configuration

Mobile users for iOS can download the config file here.

After downloading files iOS users should follow the steps as described bellow:

ios1

1. Install the configuration profile: Install

ios2

2. CONFIRM THE Config-profile installation: “Install Now”

ios3

3. Finalize the installation: “Done”

ios4

4. Go to Settings – Wi-Fi: Select SSID “[IPKO]”

Android phone users should follow the steps as described bellow:

STEP 1

1. Settings – WiFi

STEP 2

2. Select SSID – “IPKO”

STEP 3

3. Select EAP – SIM

STEP 4

4. Connect

Blackberry phone users should follow the steps as described bellow:

bb1

1. Settings – Network and Connections

bb2

2. Wi-Fi Network

bb3

3. Select SSID [IPKO]

bb4

4. Area “Enterprise Sub-type” select EAP-SIM