Konfiguro WiFi/4G BONUS

4G BONUS është platformë e ndërtuar enkas për përdoruesit e 4G. Në mënyrë që pako e internetit 4G e blerë nga përdoruesi të kursehet dhe përdoruesit t’i ofrohet internet në mobil shumë i shpejtë dhe gjatë gjithë kohës. Nëse nuk keni pako 4G aktive, klikoni këtu për të aktivizuar njërën nga pakot.

Pse ta aktivizosh?

shpjegimi

Pikat e WiFi ku mund të lidhen përdoruesit që kanë të aktivizuar 4G BONUS janë të shpërndara në të gjitha qytetet e Kosovës. Më shumë se 400 Wifi ZONA në të gjithë Kosovën.

Konfigurimi i 4G BONUS

Përdoruesit e telefonave me iOS mund të shkarkoni fajllin e konfigurimit këtu.

Pasi të shkarkoni fajllin, përcjellin hapat e përshkruar më poshtë:

ios1

1. Install the configuration profile: Install

ios2

2. CONFIRM THE Config-profile installation: “Install Now”

ios3

3. Finalize the installation: “Done”

ios4

4. Go to Settings – Wi-Fi: Select SSID “[IPKO]”

Përdoruesit e telefonave me Android duhet të përcjellin hapat e përshkruar më poshtë:

STEP 1

1. Settings – WiFi

STEP 2

2. Zgjedh SSID – “IPKO”

STEP 3

3. Zgjedh Metodën EAP – SIM

STEP 4

4. Lidhu (Connect)

Përdoruesit e telefonave Blackberry, duhet të përcjellin hapat e përshkruar më poshtë:

bb1

1. Settings – Network and Connections

bb2

2. Wi-Fi Network

bb3

3. Select SSID [IPKO]

bb4

4. Area “Enterprise Sub-type” select EAP-SIM

Si të qaseni në IPKO_WIFI?

Pasi të keni zgjedhur SSID IPKO_WIFI, ju duhet të shtoni përpara 049 ose 043, varësisht nga numri që ju e keni.
Psh. 049 XXX XXX ose 043 XXX XXX