Televizioni Digjital

Programi sportiv

IPKO së bashku me Digjitalb kanë të drejtat e transmetimit të ndeshjeve të kampionateve më prestigjioze evropiane, në Kosovë.

logot-ss--
1-web-film

Filma

3-web

Seriale

1-web

Dokumentarë

2web

Shqip

Promo mujore

catchup
logo-te-catch-up-tv

Catch up TV është shërbim i cili ju mundëson t'i shikoni programet e preferuara edhe pasi të kenë përfunduar deri në 48 orë pa pasur nevojë t’i incizoni ato.

tvim

Shikoni kanalet më interesante të IPKO-së nga telefoni i mençur, tableti, laptopi apo kompjuteri juaj. TVim ju mundëson ta keni televizorin tuaj personal kudo në Kosovë.

tv2
smartboxtv
smarbox-logo

Me video librarinë e SMART BOX ju keni qasje në shumë filma 24 orë në ditë.Në librari mund të gjeni filma dhe seriale të ndryshme.Libraria freskohet me përmbajtje të re shumë shpesh.