Pakot

Pako ideale për familjen tuaj!

Pako familjare është kombinim i kanaleve DigitAlb, kanaleve lokale të Kosovës, të Shqipërisë dhe kanaleve të mirënjohura ndërkombëtare. Kjo pako do t’ju shërbej më së miri për argëtimin e familjes tuaj dhe posaçërisht fëmijëve tuaj!

PakoÇmimi Aktivizimi i SmartBoxSTB Standard
1 muaj15.30€40.70€20.40€
12 muaj142.40€40.70€20.40€
Familjare HDCmimiAktivizimi i SmartBox STB Standard
1 muaj kontratë20.30€40.70€20.40€
12 muaj kontratë203.40€40.70€20.40€

Kemi pasuruar përmbajtjen e televizionit digjital!

IPKO së bashku me Digjitalb kanë të drejtat e transmetimit të ndeshjeve të kampionateve më prestigjioze evropiane, në Kosovë.

Më poshtë i gjeni çmimet për pakon Premium për 1 muaj dhe 12 muaj.

PakoÇmimiAktivizimi i SmartBoxSTB Standard
PREMIUM 1 muaj25.40€40.70€20.40€
PREMIUM 12 muaj223.80€40.70€20.40€

Të drejtat e transmetimit:

 • Premier League 2013/14, 2014/15, 2015/16, 2016/17, 2017/18, 2018/19
 • Kampionati Italian (Serie A) 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Spanjoll (La Liga) 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Francez (Ligue 1)  2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Hollandez 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • FIFA World Cup 2018 Ndeshjet Kualifikuese Ndërkombëtare
 • Kampionati Shqiptar  Futbollit
 • Kupa dhe Super kupa e Futbollit e Shqiperise
 • Kampionati i Futbollit i Kosovës 2016-2017
 • Ndeshjet Kualifikuese te Kombëtares Shqiptare per FIFA World Cup 2018
 • Kupa e Anglise (FA Cup 2015/16, 2016/17, 2017/18)
 • Superkupa e Spanjës- Nentor 2014 deri Qershor 2018.
 • Kupa e Gjermanisë (DFB Pokal/ndeshje miqësore) 2015/2018
 • Ndeshjet miqësore te Brazilit (World Tour) 2021

Duke pasur parasysh kompleksitetin e marrëveshjeve për të drejtat e transmetimit për ngjarjet sportive, IPKO vazhdimisht është në proces të negocimit të ngjarjeve të reja sportive si dhe të vazhdimit të atyre ekzistuese. Secila ngjarje e re apo vazhdim i ngjarjeve ekzistuese do të publikohet në këtë faqe.

Mirëseerdhët në botën HD!

Për herë të parë në Kosovë, IPKO dhe DigitAlb sjell direkt në shtëpinë tënde teknologjinë e fundit televizive – High Definition, përmes 33 kanaleve HD.

PakoÇmimiAktivizimi i SmartBoxSTB Standard
PREMIUM HD 1 muaj33.60€40.70€20.40€
PREMIUM HD 12 muaj274.70€40.70€20.40€

Kanalet HD:

1.RTK 1 HD

2.Klan Kosova HD

3.RTV 21HD

4.TV Dukagjini HD

5.Top Channel HD

6.Klan HD

7.T Channel HD

8.Tribuna HD

9.Rrokum HD

10.Nickelodeon HD

11.Film Nje HD

12.Film Dy HD

13.Plus HD

14.Nat Geo HD

15.Travel Channel HD

16.Discovery Science HD

17.Animal Planet HD

18.Discovery Extra Turbo HD

19.ID Xtra HD

20.Discovery Showcase HD

21.MTV Live HD

22.SS Kosova 1 HD

23.SS Kosova 2 HD

24.SS Kosova 3 HD

25.SS-1 HD ( Sport News)

26.SS-2 HD

27.SS-3 HD

28.SS-4 HD

29.SS-5 HD

30.SS-6 HD

31.EuroSport HD

32.EuroSport 2 HD

33.Dorcel HD

+ FAMILJARE

Pako ideale për familjen tuaj!

Pako familjare është kombinim i kanaleve DigitAlb, kanaleve lokale të Kosovës, të Shqipërisë dhe kanaleve të mirënjohura ndërkombëtare. Kjo pako do t’ju shërbej më së miri për argëtimin e familjes tuaj dhe posaçërisht fëmijëve tuaj!

PakoÇmimi Aktivizimi i SmartBoxSTB Standard
1 muaj15.30€40.70€20.40€
12 muaj142.40€40.70€20.40€
+ FAMILJARE HD
Familjare HDCmimiAktivizimi i SmartBox STB Standard
1 muaj kontratë20.30€40.70€20.40€
12 muaj kontratë203.40€40.70€20.40€
+ PREMIUM

Kemi pasuruar përmbajtjen e televizionit digjital!

IPKO së bashku me Digjitalb kanë të drejtat e transmetimit të ndeshjeve të kampionateve më prestigjioze evropiane, në Kosovë.

Më poshtë i gjeni çmimet për pakon Premium për 1 muaj dhe 12 muaj.

PakoÇmimiAktivizimi i SmartBoxSTB Standard
PREMIUM 1 muaj25.40€40.70€20.40€
PREMIUM 12 muaj223.80€40.70€20.40€

Të drejtat e transmetimit:

 • Premier League 2013/14, 2014/15, 2015/16, 2016/17, 2017/18, 2018/19
 • Kampionati Italian (Serie A) 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Spanjoll (La Liga) 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Francez (Ligue 1)  2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Hollandez 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • FIFA World Cup 2018 Ndeshjet Kualifikuese Ndërkombëtare
 • Kampionati Shqiptar  Futbollit
 • Kupa dhe Super kupa e Futbollit e Shqiperise
 • Kampionati i Futbollit i Kosovës 2016-2017
 • Ndeshjet Kualifikuese te Kombëtares Shqiptare per FIFA World Cup 2018
 • Kupa e Anglise (FA Cup 2015/16, 2016/17, 2017/18)
 • Superkupa e Spanjës- Nentor 2014 deri Qershor 2018.
 • Kupa e Gjermanisë (DFB Pokal/ndeshje miqësore) 2015/2018
 • Ndeshjet miqësore te Brazilit (World Tour) 2021

Duke pasur parasysh kompleksitetin e marrëveshjeve për të drejtat e transmetimit për ngjarjet sportive, IPKO vazhdimisht është në proces të negocimit të ngjarjeve të reja sportive si dhe të vazhdimit të atyre ekzistuese. Secila ngjarje e re apo vazhdim i ngjarjeve ekzistuese do të publikohet në këtë faqe.

+ PREMIUM HD

Mirëseerdhët në botën HD!

Për herë të parë në Kosovë, IPKO dhe DigitAlb sjell direkt në shtëpinë tënde teknologjinë e fundit televizive – High Definition, përmes 33 kanaleve HD.

PakoÇmimiAktivizimi i SmartBoxSTB Standard
PREMIUM HD 1 muaj33.60€40.70€20.40€
PREMIUM HD 12 muaj274.70€40.70€20.40€

Kanalet HD:

1.RTK 1 HD

2.Klan Kosova HD

3.RTV 21HD

4.TV Dukagjini HD

5.Top Channel HD

6.Klan HD

7.T Channel HD

8.Tribuna HD

9.Rrokum HD

10.Nickelodeon HD

11.Film Nje HD

12.Film Dy HD

13.Plus HD

14.Nat Geo HD

15.Travel Channel HD

16.Discovery Science HD

17.Animal Planet HD

18.Discovery Extra Turbo HD

19.ID Xtra HD

20.Discovery Showcase HD

21.MTV Live HD

22.SS Kosova 1 HD

23.SS Kosova 2 HD

24.SS Kosova 3 HD

25.SS-1 HD ( Sport News)

26.SS-2 HD

27.SS-3 HD

28.SS-4 HD

29.SS-5 HD

30.SS-6 HD

31.EuroSport HD

32.EuroSport 2 HD

33.Dorcel HD

Për të parë listën e kanaleve, klikoni këtu