Packages

Ideal package for your family!

The package is the combination of DigitAlb channels, local Kosovar channels, Albanian channels and well known international channels. This package with suit well for the entertainment of your family and especially your children!

PackagePriceSmartBoxSTB Standard
1 month15.30€40.70€20.40€
12 months142.40€40.70€20.40€
Family HDPriceSmartBoxSTB Standard
1 month20.30€40.70€20.40€
12 months203.40€40.70€20.40€

We have enriched the content of Digital TV!  

IPKO and DigitAlb have the exclusive rights to broadcast the matches of the most prestigious European Championships in Kosovo.

The prices for 1 month and 12 months Premium package are shown below.

PackagePriceSmartBoxSTB Standard
PREMIUM 1 month25.40€40.70€20.40€
PREMIUM 12 months223.80€40.70€20.40€

Sport events:

 • Premier League 2013/14, 2014/15, 2015/16, 2016/17, 2017/18, 2018/19
 • Kampionati Italian (Serie A) 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Spanjoll (La Liga) 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Francez (Ligue 1)  2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Hollandez 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • FIFA World Cup 2018 Ndeshjet Kualifikuese Ndërkombëtare
 • Kampionati Shqiptar  Futbollit
 • Kupa dhe Super kupa e Futbollit e Shqiperise
 • Kampionati i Futbollit i Kosovës 2016-2017
 • Ndeshjet Kualifikuese te Kombëtares Shqiptare per FIFA World Cup 2018
 • Kupa e Anglise (FA Cup 2015/16, 2016/17, 2017/18)
 • Superkupa e Spanjës- Nentor 2014 deri Qershor 2018.
 • Kupa e Gjermanisë (DFB Pokal/ndeshje miqësore) 2015/2018
 • Ndeshjet miqësore te Brazilit (World Tour) 2021

Duke pasur parasysh kompleksitetin e marrëveshjeve për të drejtat e transmetimit për ngjarjet sportive, IPKO vazhdimisht është në proces të negocimit të ngjarjeve të reja sportive si dhe të vazhdimit të atyre ekzistuese. Secila ngjarje e re apo vazhdim i ngjarjeve ekzistuese do të publikohet në këtë faqe.

Welcome to the HD world!

For the first time in Kosovo, IPKO and Digitalb brings, directly to your home the latest television technology – High Definition, through 33 HD channels.

PackagePriceSmartBoxSTB Standard
PREMIUM HD 1 month33.60€40.70€20.40€
PREMIUM HD 12 months274.70€40.70€20.40€

HD Channels:

1.RTK 1 HD

2.Klan Kosova HD

3.RTV 21HD

4.TV Dukagjini HD

5.Top Channel HD

6.Klan HD

7.T Channel HD

8.Tribuna HD

9.Rrokum HD

10.Nickelodeon HD

11.Film Nje HD

12.Film Dy HD

13.Plus HD

14.Nat Geo HD

15.Travel Channel HD

16.Discovery Science HD

17.Animal Planet HD

18.Discovery Extra Turbo HD

19.ID Xtra HD

20.Discovery Showcase HD

21.MTV Live HD

22.SS Kosova 1 HD

23.SS Kosova 2 HD

24.SS Kosova 3 HD

25.SS-1 HD ( Sport News)

26.SS-2 HD

27.SS-3 HD

28.SS-4 HD

29.SS-5 HD

30.SS-6 HD

31.EuroSport HD

32.EuroSport 2 HD

33.Dorcel HD

+ FAMILY

Ideal package for your family!

The package is the combination of DigitAlb channels, local Kosovar channels, Albanian channels and well known international channels. This package with suit well for the entertainment of your family and especially your children!

PackagePriceSmartBoxSTB Standard
1 month15.30€40.70€20.40€
12 months142.40€40.70€20.40€
+ FAMILY HD
Family HDPriceSmartBoxSTB Standard
1 month20.30€40.70€20.40€
12 months203.40€40.70€20.40€
+ PREMIUM

We have enriched the content of Digital TV!  

IPKO and DigitAlb have the exclusive rights to broadcast the matches of the most prestigious European Championships in Kosovo.

The prices for 1 month and 12 months Premium package are shown below.

PackagePriceSmartBoxSTB Standard
PREMIUM 1 month25.40€40.70€20.40€
PREMIUM 12 months223.80€40.70€20.40€

Sport events:

 • Premier League 2013/14, 2014/15, 2015/16, 2016/17, 2017/18, 2018/19
 • Kampionati Italian (Serie A) 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Spanjoll (La Liga) 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Francez (Ligue 1)  2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Hollandez 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • FIFA World Cup 2018 Ndeshjet Kualifikuese Ndërkombëtare
 • Kampionati Shqiptar  Futbollit
 • Kupa dhe Super kupa e Futbollit e Shqiperise
 • Kampionati i Futbollit i Kosovës 2016-2017
 • Ndeshjet Kualifikuese te Kombëtares Shqiptare per FIFA World Cup 2018
 • Kupa e Anglise (FA Cup 2015/16, 2016/17, 2017/18)
 • Superkupa e Spanjës- Nentor 2014 deri Qershor 2018.
 • Kupa e Gjermanisë (DFB Pokal/ndeshje miqësore) 2015/2018
 • Ndeshjet miqësore te Brazilit (World Tour) 2021

Duke pasur parasysh kompleksitetin e marrëveshjeve për të drejtat e transmetimit për ngjarjet sportive, IPKO vazhdimisht është në proces të negocimit të ngjarjeve të reja sportive si dhe të vazhdimit të atyre ekzistuese. Secila ngjarje e re apo vazhdim i ngjarjeve ekzistuese do të publikohet në këtë faqe.

+ PREMIUM HD

Welcome to the HD world!

For the first time in Kosovo, IPKO and Digitalb brings, directly to your home the latest television technology – High Definition, through 33 HD channels.

PackagePriceSmartBoxSTB Standard
PREMIUM HD 1 month33.60€40.70€20.40€
PREMIUM HD 12 months274.70€40.70€20.40€

HD Channels:

1.RTK 1 HD

2.Klan Kosova HD

3.RTV 21HD

4.TV Dukagjini HD

5.Top Channel HD

6.Klan HD

7.T Channel HD

8.Tribuna HD

9.Rrokum HD

10.Nickelodeon HD

11.Film Nje HD

12.Film Dy HD

13.Plus HD

14.Nat Geo HD

15.Travel Channel HD

16.Discovery Science HD

17.Animal Planet HD

18.Discovery Extra Turbo HD

19.ID Xtra HD

20.Discovery Showcase HD

21.MTV Live HD

22.SS Kosova 1 HD

23.SS Kosova 2 HD

24.SS Kosova 3 HD

25.SS-1 HD ( Sport News)

26.SS-2 HD

27.SS-3 HD

28.SS-4 HD

29.SS-5 HD

30.SS-6 HD

31.EuroSport HD

32.EuroSport 2 HD

33.Dorcel HD