Paketi

Idealan paket za vašu porodicu!

Paket jekombinacija DigitAlb kanala, lokalnih kosovskih Albanaca kanala, kanala i dobro poznatih internacionalnih kanala. Ovaj paket uz odelo i zabavu vaše porodice i naročito svoje dece!

PaketiCenaSmartboxSTB Standard
1 mesec15.30€40.70€20.40€
12 meseca142.40€40.70€20.40€
Porodicni HDCenaSmartboxSTB Standard
1 mesec20.30€40.70€20.40€
12 meseca203.40€40.70€20.40€

Obogatili smo sadržaj digitalne televizije!

IPKO zajedno da Digjitalb-om, ima ekskluzivna prava prenosa utakmica na Kosovu sa najprestižnijih evropskih  prvenstava.

Ispod ćete pronaći cene za Premium paket za 1 mesec i 12 meseci.

PaketiCeneSmartboxSTB Standard
PREMIUM 1 mesec25.40€40.70€20.40€
PREMIUM 12 meseca223.80€40.70€20.40€

Të drejtat e transmetimit:

 • Premier League 2013/14, 2014/15, 2015/16, 2016/17, 2017/18, 2018/19
 • Kampionati Italian (Serie A) 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Spanjoll (La Liga) 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Francez (Ligue 1)  2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Hollandez 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • FIFA World Cup 2018 Ndeshjet Kualifikuese Ndërkombëtare
 • Kampionati Shqiptar  Futbollit
 • Kupa dhe Super kupa e Futbollit e Shqiperise
 • Kampionati i Futbollit i Kosovës 2016-2017
 • Ndeshjet Kualifikuese te Kombëtares Shqiptare per FIFA World Cup 2018
 • Kupa e Anglise (FA Cup 2015/16, 2016/17, 2017/18)
 • Superkupa e Spanjës- Nentor 2014 deri Qershor 2018.
 • Kupa e Gjermanisë (DFB Pokal/ndeshje miqësore) 2015/2018
 • Ndeshjet miqësore te Brazilit (World Tour) 2021

Duke pasur parasysh kompleksitetin e marrëveshjeve për të drejtat e transmetimit për ngjarjet sportive, IPKO vazhdimisht është në proces të negocimit të ngjarjeve të reja sportive si dhe të vazhdimit të atyre ekzistuese. Secila ngjarje e re apo vazhdim i ngjarjeve ekzistuese do të publikohet në këtë faqe.

Dobrodošli u svet HD!

Po prvi put na Kosovu, IPKO i DigitAlb donose direktno u vaš dom, poslednju reč televizijske tehnologije – High Definition, putem 33 HD kanala.

PaketiCenaSmartboxSTB Standard
PREMIUM HD 1 mesec33.60€40.70€20.40€
PREMIUM HD 12 meseca274.70€40.70€20.40€

Kanali HD:

1.RTK 1 HD

2.Klan Kosova HD

3.RTV 21HD

4.TV Dukagjini HD

5.Top Channel HD

6.Klan HD

7.T Channel HD

8.Tribuna HD

9.Rrokum HD

10.Nickelodeon HD

11.Film Nje HD

12.Film Dy HD

13.Plus HD

14.Nat Geo HD

15.Travel Channel HD

16.Discovery Science HD

17.Animal Planet HD

18.Discovery Extra Turbo HD

19.ID Xtra HD

20.Discovery Showcase HD

21.MTV Live HD

22.SS Kosova 1 HD

23.SS Kosova 2 HD

24.SS Kosova 3 HD

25.SS-1 HD ( Sport News)

26.SS-2 HD

27.SS-3 HD

28.SS-4 HD

29.SS-5 HD

30.SS-6 HD

31.EuroSport HD

32.EuroSport 2 HD

33.Dorcel HD

+ PORODICNI

Idealan paket za vašu porodicu!

Paket jekombinacija DigitAlb kanala, lokalnih kosovskih Albanaca kanala, kanala i dobro poznatih internacionalnih kanala. Ovaj paket uz odelo i zabavu vaše porodice i naročito svoje dece!

PaketiCenaSmartboxSTB Standard
1 mesec15.30€40.70€20.40€
12 meseca142.40€40.70€20.40€
+ PORODICNI HD
Porodicni HDCenaSmartboxSTB Standard
1 mesec20.30€40.70€20.40€
12 meseca203.40€40.70€20.40€
+ PREMIUM

Obogatili smo sadržaj digitalne televizije!

IPKO zajedno da Digjitalb-om, ima ekskluzivna prava prenosa utakmica na Kosovu sa najprestižnijih evropskih  prvenstava.

Ispod ćete pronaći cene za Premium paket za 1 mesec i 12 meseci.

PaketiCeneSmartboxSTB Standard
PREMIUM 1 mesec25.40€40.70€20.40€
PREMIUM 12 meseca223.80€40.70€20.40€

Të drejtat e transmetimit:

 • Premier League 2013/14, 2014/15, 2015/16, 2016/17, 2017/18, 2018/19
 • Kampionati Italian (Serie A) 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Spanjoll (La Liga) 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Francez (Ligue 1)  2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Hollandez 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • FIFA World Cup 2018 Ndeshjet Kualifikuese Ndërkombëtare
 • Kampionati Shqiptar  Futbollit
 • Kupa dhe Super kupa e Futbollit e Shqiperise
 • Kampionati i Futbollit i Kosovës 2016-2017
 • Ndeshjet Kualifikuese te Kombëtares Shqiptare per FIFA World Cup 2018
 • Kupa e Anglise (FA Cup 2015/16, 2016/17, 2017/18)
 • Superkupa e Spanjës- Nentor 2014 deri Qershor 2018.
 • Kupa e Gjermanisë (DFB Pokal/ndeshje miqësore) 2015/2018
 • Ndeshjet miqësore te Brazilit (World Tour) 2021

Duke pasur parasysh kompleksitetin e marrëveshjeve për të drejtat e transmetimit për ngjarjet sportive, IPKO vazhdimisht është në proces të negocimit të ngjarjeve të reja sportive si dhe të vazhdimit të atyre ekzistuese. Secila ngjarje e re apo vazhdim i ngjarjeve ekzistuese do të publikohet në këtë faqe.

+ PREMIUM HD

Dobrodošli u svet HD!

Po prvi put na Kosovu, IPKO i DigitAlb donose direktno u vaš dom, poslednju reč televizijske tehnologije – High Definition, putem 33 HD kanala.

PaketiCenaSmartboxSTB Standard
PREMIUM HD 1 mesec33.60€40.70€20.40€
PREMIUM HD 12 meseca274.70€40.70€20.40€

Kanali HD:

1.RTK 1 HD

2.Klan Kosova HD

3.RTV 21HD

4.TV Dukagjini HD

5.Top Channel HD

6.Klan HD

7.T Channel HD

8.Tribuna HD

9.Rrokum HD

10.Nickelodeon HD

11.Film Nje HD

12.Film Dy HD

13.Plus HD

14.Nat Geo HD

15.Travel Channel HD

16.Discovery Science HD

17.Animal Planet HD

18.Discovery Extra Turbo HD

19.ID Xtra HD

20.Discovery Showcase HD

21.MTV Live HD

22.SS Kosova 1 HD

23.SS Kosova 2 HD

24.SS Kosova 3 HD

25.SS-1 HD ( Sport News)

26.SS-2 HD

27.SS-3 HD

28.SS-4 HD

29.SS-5 HD

30.SS-6 HD

31.EuroSport HD

32.EuroSport 2 HD

33.Dorcel HD