Internet edhe më i shpejtë, me çmim të njëjtë

Kemi përshpejtuar përsëri shpejtësinë e internetit për pakot ekzistuese, pa i ndryshuar çmimet.

Pakoja e internetit e cila deri më sot ofronte deri 5Mbps, tani për të njëjtin çmim ofrohet me 10Mbps, ndërsa edhe shpejtësia e internetit në pakon që ofronte 10Mbps, tani është rritur në 15Mbps.

Me ndryshimet e reja, shpejtësia e ofruar në pakot e internetit nga IPKO është nga 10Mbps deri në 100Mbps, që njëkohësisht është pakoja më e shpejtë e internetit në Kosovë.

PAKO 1
deri në
10 Mbps
10 GB Transfer

Opsion ideal për përdoruesit e rregullt të internetit, internet i shpejtë, shkarkim i kohë pas kohshëm i muzikës dhe filmave

PAKO 2
deri në
10 Mbps
Transfer pa limit

Opsion ideal për përdoruesit e rregullt të internetit. Internet i shpejtë ,shkarkim i muzikës dhe filmave, pa limit

Parapaguajuni në Pako për kohë më të gjatë dhe kurseni:

 • Për 3 muaj – 40.70€
 • Për 6 muaj – 76.30€
 • Për 12 muaj – 142.40€

PAKO 3
deri në
15 Mbps
Transfer pa limit

Opsion ideal për përdoruesit e rregullt të internetit. Internet i shpejtë ,shkarkim i muzikës dhe filmave, pa limit

Parapaguajuni në Pako për kohë më të gjatë dhe kurseni:

 • Për 3 muaj – 50.90€
 • Për 6 muaj – 96.60€
 • Për 12 muaj – 183.10€

PAKO 4
deri në
30 Mbps
120GB transfer

Pako për shfrytëzuesit e pandalshëm të internetit. Për shkarkim të pa limituar të të dhënave, muzikë, video, filma, file-a të mëdhenj

Parapaguajuni në Pako për kohë më të gjatë dhe kurseni:

 • Për 3 muaj – 81.40€
 • Për 6 muaj – 162.80€
 • Për 12 muaj – 254.30€

PAKO 5
deri në
100 Mbps
200GB transfer

“Pako 5” e internetit, tani me shpejtësi marramendëse deri në 100 mbps, me limit të transferit të përmbajtjes në 200 GB, ndërsa për tejkalimin e transferit të lejuar, shpejtësia e pakos vazhdon me shpejtësi deri në 15 mbps.

Parapaguajuni në Pako për kohë më të gjatë dhe kurseni:

 • Për 3 muaj –111.90€
 • Për 6 muaj – 203.40€
 • Për 12 muaj – 305.20€

* Në rast të shpenzimit të transferit prej 120 GB, shpejtësia e internetit ulet në 5Mbps deri në fund të muajit të abonimit.

Interneti me shpejtësi të shumëfishuar edhe brenda pakove të kombinuara DUO, TRIO dhe TRIO HD, me çmim të njëjtë.