Pakot DUO

Televizioni Digjital dhe Interneti për vetëm 20.30€ në muaj!

DUO, kombinim ideal për shtëpinë tuaj:

 • Internet i shpejtë të 10 Mbps
 • Pako Familjare me 100 kanale më të përzgjedhura

Kurseni 10.30€, çdo muaj, duke marrë DUO për shtëpinë tuaj:

INTERNET

Pako 2 deri në

10 MBPS

+

TV DIGJITAL

Pako Familjare

100 kanale

=

DUO FAMILJARE

20.30€

Kurse 10.30€

Smart Box me çmim promocional në dispozicion për të gjitha pakot HD. SMART BOX vjen me ofertë promocionale për klientët që e kthejnë marrësin aktual.

INTERNET

Pako 2 deri në

10 MBPS

TV DIGJITAL

Pako Familjare HD

100 kanale

DUO Familjare HD/muaj

25.40€

Kurse 10.20€

Më poshtë i gjeni cmimet e DUO Premium HD për 12 muaj

INTERNET

Pako 2 deri në

10 MBPS

TV DIGJITAL

Pako Familjare HD

100 kanale

DUO Familjare HD/12 muaj

274.70€

Kurse 72.20€

Për vetëm 5 euro më shumë pasuroni pakon tuaj familjare me 17 kanale shtesë. Pakon Familjare HD mund ta merrni si DUO në kombinim me pakon e internetit. Kjo pako ju sjell filma dhe dokumentar në formatin HD.

Ndërsa këto janë kanalet shtesë:

 • RTV21HD
 • Top Channel HD
 • Klan HD
 • T Plus 1
 • Film Hits Plus 1
 • Film Nje HD
 • Film Dy HD
 • Plus HD
 • Nickelodeon HD
 • MTV Live HD
 • Nat Geo HD
 • Travel Channel HD
 • Comendy Central
 • X-3
 • X-4
 • Dorcel TV
 • Dorcel HD

DUO Premium, me mundësi abonimi për 1 apo 12 muaj!

Tani Pakon Premium mund ta kombinoni me lidhje të Internetit brenda një llogarie për 1 muaj apo 1 vit, duke përfituar:

 • 98 kanale më të përzgjedhura, përfshirë transmetimin e të gjitha ligave të futbollit dhe ngjarjeve të tjera sportive
 • lidhje të Internetit 10 Mpbs.

INTERNET

Pako 2 deri në

10 MBPS

TV DIGJITAL

Pako Premium

98 kanale

DUO PREMIUM

33.60€

Kurse 7.10€

INTERNET

Pako 2 deri në

10 MBPS

TV DIGJITAL

Pako Premium

98 kanale

DUO PREMIUM12 muaj

305.20€

Kurse 33.57€

Duke u abonuar në DUO Premium HD ju merrni:

 • 110+ kanale më të mira të platformës së televizionit digjital
 • Lidhje të internetit me shpejtësi të 10 Mbps

INTERNET

Pako 2 deri në

10 MBPS

TV DIGJITAL

Pako Premium HD

110+ kanale

DUO PREMIUM HD

41.70€

Kurse 7.30€

INTERNET

Pako 2 deri në

10 MBPS

TV DIGJITAL

Pako Premium HD

110+ kanale

DUO PREMIUM HD / 12 muaj

345.90€

Kurse 41.21€

Kanalet HD:

1.RTK 1 HD

2.Klan Kosova HD

3.RTV 21HD

4.TV Dukagjini HD

5.Top Channel HD

6.Klan HD

7.T Channel HD

8.Tribuna HD

9.Rrokum HD

10.Nickelodeon HD

11.Film Nje HD

12.Film Dy HD

13.Plus HD

14.Nat Geo HD

15.Travel Channel HD

16.Discovery Science HD

17.Animal Planet HD

18.Discovery Extra Turbo HD

19.ID Xtra HD

20.Discovery Showcase HD

21.MTV Live HD

22.SS Kosova 1 HD

23.SS Kosova 2 HD

24.SS Kosova 3 HD

25.SS-1 HD ( Sport News)

26.SS-2 HD

27.SS-3 HD

28.SS-4 HD

29.SS-5 HD

30.SS-6 HD

31.EuroSport HD

32.EuroSport 2 HD

33.Dorcel HD

+ DUO Familjare

Televizioni Digjital dhe Interneti për vetëm 20.30€ në muaj!

DUO, kombinim ideal për shtëpinë tuaj:

 • Internet i shpejtë të 10 Mbps
 • Pako Familjare me 100 kanale më të përzgjedhura

Kurseni 10.30€, çdo muaj, duke marrë DUO për shtëpinë tuaj:

INTERNET

Pako 2 deri në

10 MBPS

+

TV DIGJITAL

Pako Familjare

100 kanale

=

DUO FAMILJARE

20.30€

Kurse 10.30€

+ DUO Familjare HD

Smart Box me çmim promocional në dispozicion për të gjitha pakot HD. SMART BOX vjen me ofertë promocionale për klientët që e kthejnë marrësin aktual.

INTERNET

Pako 2 deri në

10 MBPS

TV DIGJITAL

Pako Familjare HD

100 kanale

DUO Familjare HD/muaj

25.40€

Kurse 10.20€

Më poshtë i gjeni cmimet e DUO Premium HD për 12 muaj

INTERNET

Pako 2 deri në

10 MBPS

TV DIGJITAL

Pako Familjare HD

100 kanale

DUO Familjare HD/12 muaj

274.70€

Kurse 72.20€

Për vetëm 5 euro më shumë pasuroni pakon tuaj familjare me 17 kanale shtesë. Pakon Familjare HD mund ta merrni si DUO në kombinim me pakon e internetit. Kjo pako ju sjell filma dhe dokumentar në formatin HD.

Ndërsa këto janë kanalet shtesë:

 • RTV21HD
 • Top Channel HD
 • Klan HD
 • T Plus 1
 • Film Hits Plus 1
 • Film Nje HD
 • Film Dy HD
 • Plus HD
 • Nickelodeon HD
 • MTV Live HD
 • Nat Geo HD
 • Travel Channel HD
 • Comendy Central
 • X-3
 • X-4
 • Dorcel TV
 • Dorcel HD
+ DUO Premium

DUO Premium, me mundësi abonimi për 1 apo 12 muaj!

Tani Pakon Premium mund ta kombinoni me lidhje të Internetit brenda një llogarie për 1 muaj apo 1 vit, duke përfituar:

 • 98 kanale më të përzgjedhura, përfshirë transmetimin e të gjitha ligave të futbollit dhe ngjarjeve të tjera sportive
 • lidhje të Internetit 10 Mpbs.

INTERNET

Pako 2 deri në

10 MBPS

TV DIGJITAL

Pako Premium

98 kanale

DUO PREMIUM

33.60€

Kurse 7.10€

INTERNET

Pako 2 deri në

10 MBPS

TV DIGJITAL

Pako Premium

98 kanale

DUO PREMIUM12 muaj

305.20€

Kurse 33.57€

+ DUO Premium HD

Duke u abonuar në DUO Premium HD ju merrni:

 • 110+ kanale më të mira të platformës së televizionit digjital
 • Lidhje të internetit me shpejtësi të 10 Mbps

INTERNET

Pako 2 deri në

10 MBPS

TV DIGJITAL

Pako Premium HD

110+ kanale

DUO PREMIUM HD

41.70€

Kurse 7.30€

INTERNET

Pako 2 deri në

10 MBPS

TV DIGJITAL

Pako Premium HD

110+ kanale

DUO PREMIUM HD / 12 muaj

345.90€

Kurse 41.21€

Kanalet HD:

1.RTK 1 HD

2.Klan Kosova HD

3.RTV 21HD

4.TV Dukagjini HD

5.Top Channel HD

6.Klan HD

7.T Channel HD

8.Tribuna HD

9.Rrokum HD

10.Nickelodeon HD

11.Film Nje HD

12.Film Dy HD

13.Plus HD

14.Nat Geo HD

15.Travel Channel HD

16.Discovery Science HD

17.Animal Planet HD

18.Discovery Extra Turbo HD

19.ID Xtra HD

20.Discovery Showcase HD

21.MTV Live HD

22.SS Kosova 1 HD

23.SS Kosova 2 HD

24.SS Kosova 3 HD

25.SS-1 HD ( Sport News)

26.SS-2 HD

27.SS-3 HD

28.SS-4 HD

29.SS-5 HD

30.SS-6 HD

31.EuroSport HD

32.EuroSport 2 HD

33.Dorcel HD

Cmimi për aktivizimin e SmartBox është 40.70€, ndërsa për aktivizimin e STB Standard është 20.40€