Pakot TRIO

Tri shërbime në një vend

Abonohuni në pakon TRIO dhe përfitoni:

 • 98 TV kanale te pakos Premium, përfshirë transmetimi ekskluziv i të gjitha sporteve
 • Internet 15 Mbps
 • Mundësi e lidhjes së të gjitha pajisjeve tuaja Wi-Fi, pa ndonjë kufizim
 • Telefoni fikse me cmimet më të lira në treg plus 10€ mbushje

INTERNET

Pako 3 deri në

15 MBPS

+

TV DIGJITAL

Pako Premium

110+ kanale

+

TELEFONI FIKSE

Ju do të pranoni 10 Euro kredi në llogarinë tuaj

=

TRIO12 muaj

315.30€

Kurse 101.60€

TRIO HD me mundësi abonimi për 12 muaj

Duke u abonuar në Premium HD ju merrni:

 • 110+ TV kanale te pakos Premium HD, përfshirë transmetimi ekskluziv i të gjitha sporteve
 • Internet 15 Mbps
 • Mundësi e lidhjes së të gjitha pajisjeve tuaja Wi-Fi, pa ndonjë kufizim
 • Telefoni fikse me cmimet me te lira në treg plus 10€ mbushje

INTERNET

Pako 3 deri në

15 MBPS

+

TV DIGJITAL

Pako Premum HD

110+ kanale

+

TELEFONI FIKSE

Ju do të pranoni 10 Euro kredi në llogarinë tuaj

=

TRIO HD12 muaj

356.00€

Kurse 118.80€

+ TRIO

Abonohuni në pakon TRIO dhe përfitoni:

 • 98 TV kanale te pakos Premium, përfshirë transmetimi ekskluziv i të gjitha sporteve
 • Internet 15 Mbps
 • Mundësi e lidhjes së të gjitha pajisjeve tuaja Wi-Fi, pa ndonjë kufizim
 • Telefoni fikse me cmimet më të lira në treg plus 10€ mbushje

INTERNET

Pako 3 deri në

15 MBPS

+

TV DIGJITAL

Pako Premium

110+ kanale

+

TELEFONI FIKSE

Ju do të pranoni 10 Euro kredi në llogarinë tuaj

=

TRIO12 muaj

315.30€

Kurse 101.60€

+ TRIO HD

TRIO HD me mundësi abonimi për 12 muaj

Duke u abonuar në Premium HD ju merrni:

 • 110+ TV kanale te pakos Premium HD, përfshirë transmetimi ekskluziv i të gjitha sporteve
 • Internet 15 Mbps
 • Mundësi e lidhjes së të gjitha pajisjeve tuaja Wi-Fi, pa ndonjë kufizim
 • Telefoni fikse me cmimet me te lira në treg plus 10€ mbushje

INTERNET

Pako 3 deri në

15 MBPS

+

TV DIGJITAL

Pako Premum HD

110+ kanale

+

TELEFONI FIKSE

Ju do të pranoni 10 Euro kredi në llogarinë tuaj

=

TRIO HD12 muaj

356.00€

Kurse 118.80€