Pakot TRIO

Tri shërbime në një vend

Abonohuni në pakon TRIO dhe përfitoni:

 • 98 TV kanale te pakos Premium, përfshirë transmetimi ekskluziv i të gjitha sporteve
 • Internet 15 Mbps
 • Mundësi e lidhjes së të gjitha pajisjeve tuaja Wi-Fi, pa ndonjë kufizim
 • Telefoni fikse me cmimet më të lira në treg plus 10€ mbushje

INTERNET

Pako 2 deri në

15 MBPS

+

TV DIGJITAL

Pako Premium

98 kanale

+

TELEFONI FIKSE

Pako Premium

=

TRIO12 muaj

281.73€

Kurse 33.57€

TRIO HD me mundësi abonimi për 12 muaj

Duke u abonuar në Premium HD ju merrni:

 • 110+ TV kanale te pakos Premium HD, përfshirë transmetimi ekskluziv i të gjitha sporteve
 • Internet 15 Mbps
 • Mundësi e lidhjes së të gjitha pajisjeve tuaja Wi-Fi, pa ndonjë kufizim
 • Telefoni fikse me cmimet me te lira në treg plus 10€ mbushje

INTERNET

Pako 2 deri në

15 MBPS

TV DIGJITAL

Pako Premum HD

110+ kanale

TELEFONI FIKSE

Pako Premum HD

TRIO HD12 muaj

314.80€

Kurse 41.21€

+ TRIO

Abonohuni në pakon TRIO dhe përfitoni:

 • 98 TV kanale te pakos Premium, përfshirë transmetimi ekskluziv i të gjitha sporteve
 • Internet 15 Mbps
 • Mundësi e lidhjes së të gjitha pajisjeve tuaja Wi-Fi, pa ndonjë kufizim
 • Telefoni fikse me cmimet më të lira në treg plus 10€ mbushje

INTERNET

Pako 2 deri në

15 MBPS

+

TV DIGJITAL

Pako Premium

98 kanale

+

TELEFONI FIKSE

Pako Premium

=

TRIO12 muaj

281.73€

Kurse 33.57€

+ TRIO HD

TRIO HD me mundësi abonimi për 12 muaj

Duke u abonuar në Premium HD ju merrni:

 • 110+ TV kanale te pakos Premium HD, përfshirë transmetimi ekskluziv i të gjitha sporteve
 • Internet 15 Mbps
 • Mundësi e lidhjes së të gjitha pajisjeve tuaja Wi-Fi, pa ndonjë kufizim
 • Telefoni fikse me cmimet me te lira në treg plus 10€ mbushje

INTERNET

Pako 2 deri në

15 MBPS

TV DIGJITAL

Pako Premum HD

110+ kanale

TELEFONI FIKSE

Pako Premum HD

TRIO HD12 muaj

314.80€

Kurse 41.21€