Në tabelën e mëposhtme gjeni çmimet prej telefonisë fikse për thirrje brenda Kosovës.

Në të gjitha çmimet përfshihet edhe TVSH.

ThirrjetÇmimet(min/€)
IPKO fiks 0 cent
IPKO mobil0.051 EUR
D3 mobil0.072 EUR
PTK0.051 EUR
Vala0.072 EUR
Z-mobile0.072 EUR

Për thirrje jashtë Kosovës, selektoni shtetin më poshtë.

Më poshtë gjeni listën e numrave pa pagesë që mund t’i kontaktoni.

ThirrjaNumri
Kujdesi për klientë për thirrjet nga IPKO mobil dhe fiks049 700 700 dhe 038 700 700
Kujdesi për klientë për thirrjet nga të gjithë operatorët në Kosovë080070070
Kujdesi për klientë për përdoruesit e Hej!049700800
Emergjenca112
Policia911 dhe 922
Zjarrfikësit93
Ndihma e parë94
+ Thirrjet brenda Kosovës

Në tabelën e mëposhtme gjeni çmimet prej telefonisë fikse për thirrje brenda Kosovës.

Në të gjitha çmimet përfshihet edhe TVSH.

ThirrjetÇmimet(min/€)
IPKO fiks 0 cent
IPKO mobil0.051 EUR
D3 mobil0.072 EUR
PTK0.051 EUR
Vala0.072 EUR
Z-mobile0.072 EUR
+ Thirrjet jashtë Kosovës

Për thirrje jashtë Kosovës, selektoni shtetin më poshtë.

+ Thirrjet pa pagesë

Më poshtë gjeni listën e numrave pa pagesë që mund t’i kontaktoni.

ThirrjaNumri
Kujdesi për klientë për thirrjet nga IPKO mobil dhe fiks049 700 700 dhe 038 700 700
Kujdesi për klientë për thirrjet nga të gjithë operatorët në Kosovë080070070
Kujdesi për klientë për përdoruesit e Hej!049700800
Emergjenca112
Policia911 dhe 922
Zjarrfikësit93
Ndihma e parë94