Telefonia fikse

Telefonia fikse FALAS!

Telefonia e IPKO-së me thirrjet më të lira drejt telefonisë mobile të të gjithë operatorëve, zbret çmimet përgjysëm më lirë.

Nëse keni pako aktive të internetit, telefononi menjëherë në 038/049 700 700 për të konfiguruar telefonin fiks pa kosto shtesë, dhe ju mund të filloni të komunikoni me më të dashurit tuaj FALAS!

Mbani kontaktet – vetëm telefoni fikse!

Mbani kontaktet me shokët dhe familjen tuaj, me telefoninë fikse nga IPKO.

  • Instalimi dhe numri – FALAS
  • Parapagimi: 0 € – për 1 vit, me 1 € mbushje falas në llogarinë tuaj
  • Llogarinë mbusheni kur të doni dhe sa të doni.
ThirrjetCmimet
Në IPKO fiks0 cent
Në IPKO mobil 51 cent
Në PTK51 cent
Thirrjet drejt operatorëve tjerë mobil72 cent

Rimbusheni llogarinë tuaj në çdo hap, në çdo kohë:

  • Prepaid
  • Mbusheni llogarinë tuaj sa të keni nevojë
  • Tek dyqanet IPKO
  • Tek distributorët e autorizuar, ku shihet shenja IPKOmat.