Telefonia Mobile

Fol me ton'

Për vetëm 10 cent/min drejt të gjithë operatorëve mobil!

Me tarifën IPKO Fol me ton’, do të flisni me të gjithë operatorët në tërë Kosovën për vetëm 10 cent/min dhe 5 cent SMS, gjithashtu do të mund të bisedoni me 10 veta në rreth për vetëm 4 cent/min dhe 4 cent SMS pa pasur nevojë të paguani për aktivizim të rrethit.

fol-me-ton-webb-1024x455

Të gjitha ofertat

Ding

Telefonia Mobile

hej!

Telefonia Mobile
hej

Hej është komuniteti më i madh për të rinj në Kosovë,
i cili ofron pakot më atraktive të komunikimit për të rinjtë.

hej-pa-prapavi

Transferimin e kredisë e kryeni duke thirrur:

 1. *124* shuma e kredisë *049xxxxxx#
 2. Prano konfirmimin dhe thirr përsëri: *124#
 3. Transferimi është kompletuar.

Minimumi dhe maksimumi i dërgimit

 • Minimumi i dërgimit të kredisë është: 1 EUR.
 • Maksimumi i dërgimit të kredisë është: 50 EUR.

*Transferimi i kredisë kushton 0.102 EUR.

Kur të mbeteni pa kredi, dërgo porosinë: “Kredia më është harxhuar, të lutem më thirr!”, duke thirrur *130*049numri#.

Nëpërmjet kësaj porosie ju i tregoni personit që dëshironi ta kontaktoni se nuk keni kredi të mjaftueshme për ta bërë thirrjen dhe si këmbim t’ju bëjë thirrje personi në fjalë.

Ky shërbim ofrohet pa pagesë.

Shtoni, hiqni, ose shikoni se kush është në rrethin tuaj. Administroni si të doni numrat në ‘Rrethi im’. Ju duhet të keni tarifen Allo, Tung apo IPKO Fol me ton’, dhe të dërgoni një SMS në numrin 50505 me tekstin:

 • Plus 049xxxxxx për të shtuar një numër
 • Minus 049xxxxxx për të hequr një numër

Dërgo tekstin “Rrethi” në numrin 50505 për të ditur cilët numra janë në listën tuaj “Rrethi im”.

Ju mund të shtoni në rreth edhe numra të IPKO telefonisë fikse në formatin si në vijim: +381387xxxxx.

Shtimi, heqja e numrit

Për të shtuar apo hequr numra brenda ofertës “Super Rrethi”, ju duhet fillimisht të jeni pjesë e tarifes Allo, Tung ose Fol me ton’. Pasi e përzgjedhni pakon, dërgoni SMS në numrin 50505 me tekstin:

 • Plus 049xxxxxx – për të shtuar një numër
 • Minus 049xxxxxx – për të hequr një numër

Brenda “Super Rrethi”, mund të shtoni edhe numra të telefonisë fikse të IPKO-s, si në vazhdim: +381387xxxxx

Për më shumë, kliko këtu

+ Transferi i kredisë

Transferimin e kredisë e kryeni duke thirrur:

 1. *124* shuma e kredisë *049xxxxxx#
 2. Prano konfirmimin dhe thirr përsëri: *124#
 3. Transferimi është kompletuar.

Minimumi dhe maksimumi i dërgimit

 • Minimumi i dërgimit të kredisë është: 1 EUR.
 • Maksimumi i dërgimit të kredisë është: 50 EUR.

*Transferimi i kredisë kushton 0.102 EUR.

+ Porosia Më thirr

Kur të mbeteni pa kredi, dërgo porosinë: “Kredia më është harxhuar, të lutem më thirr!”, duke thirrur *130*049numri#.

Nëpërmjet kësaj porosie ju i tregoni personit që dëshironi ta kontaktoni se nuk keni kredi të mjaftueshme për ta bërë thirrjen dhe si këmbim t’ju bëjë thirrje personi në fjalë.

Ky shërbim ofrohet pa pagesë.

+ Rrethi im

Shtoni, hiqni, ose shikoni se kush është në rrethin tuaj. Administroni si të doni numrat në ‘Rrethi im’. Ju duhet të keni tarifen Allo, Tung apo IPKO Fol me ton’, dhe të dërgoni një SMS në numrin 50505 me tekstin:

 • Plus 049xxxxxx për të shtuar një numër
 • Minus 049xxxxxx për të hequr një numër

Dërgo tekstin “Rrethi” në numrin 50505 për të ditur cilët numra janë në listën tuaj “Rrethi im”.

Ju mund të shtoni në rreth edhe numra të IPKO telefonisë fikse në formatin si në vijim: +381387xxxxx.

+ Super rrethi

Shtimi, heqja e numrit

Për të shtuar apo hequr numra brenda ofertës “Super Rrethi”, ju duhet fillimisht të jeni pjesë e tarifes Allo, Tung ose Fol me ton’. Pasi e përzgjedhni pakon, dërgoni SMS në numrin 50505 me tekstin:

 • Plus 049xxxxxx – për të shtuar një numër
 • Minus 049xxxxxx – për të hequr një numër

Brenda “Super Rrethi”, mund të shtoni edhe numra të telefonisë fikse të IPKO-s, si në vazhdim: +381387xxxxx

Për më shumë, kliko këtu