Çmimet roaming

Kur jeni jashtë vendit, me punë apo me pushime, ju mund të mbeteni në lidhje me të gjithë, njësoj, si kur jeni në shtëpi.

IPKO ofron tarifat më të lira për roaming dhe rrjetin më të fuqishëm në treg, për të gjithë përdoruesit e telefonisë mobile që zgjedhin IPKO kur janë në Kosovë, apo edhe për ata që e marrin telefonin mobil IPKO me vete, gjatë qëndrimit të tyre jashtë vendit si dhe për ata që zgjedhin IPKO kur të vijn në Kosovë.

Për çmimet e internetit në mobil, selektoni shtetin në të cilin jeni

PËRDORIMI INTERVAL 100 kB

Balanci minimal në llogari për vendosjen e suksesshme të sesionit DATA – 2,5 €