Transferi i kredisë/Porosia më thirr

Transferi i kredisë

Transferoni kredi, komunikoni pandërprerë!

Transferoni kredi nga telefoni juaj mobil te të afërmit tuaj, sa herë që dëshironi. Transferimin e kredisë e kryeni duke thirrur:

  1. *124* shuma e kredisë *049xxxxxx#
  2. Prano konfirmimin dhe thirr përsëri: *124#
  3. Transferimi është kompletuar.

Minimumi dhe maksimumi i dërgimit

  • Minimumi i dërgimit të kredisë është: 1 EUR.
  • Maksimumi i dërgimit të kredisë është: 50 EUR.

 

Cmimet për transferimin e kredisë i gjeni më poshtë:

Shuma për transferTarifa
10.15 €
2-5 0.20 €
6-100.50 €
11-151.00 €
16+1.50 €

Porosia më thirr

Kontaktoni në çdo kohë!

Me shërbimin “Porosia – Më thirr”, ju asnjëherë nuk do të mbeteni pa kontaktuar dhe pa komunikuar me personat tuaj të rëndësishëm.

Kur të mbeteni pa kredi, dërgo porosinë: “Kredia më është harxhuar, të lutem më thirr!”, duke thirrur *130*049numri#.

Nëpërmjet kësaj porosie ju i tregoni personit që dëshironi ta kontaktoni se nuk keni kredi të mjaftueshme për ta bërë thirrjen dhe si këmbim t’ju bëjë thirrje personi në fjalë.

Ky shërbim ofrohet pa pagesë.

+
Transferi i Kredisë

Transferi i kredisë

Transferoni kredi, komunikoni pandërprerë!

Transferoni kredi nga telefoni juaj mobil te të afërmit tuaj, sa herë që dëshironi. Transferimin e kredisë e kryeni duke thirrur:

  1. *124* shuma e kredisë *049xxxxxx#
  2. Prano konfirmimin dhe thirr përsëri: *124#
  3. Transferimi është kompletuar.

Minimumi dhe maksimumi i dërgimit

  • Minimumi i dërgimit të kredisë është: 1 EUR.
  • Maksimumi i dërgimit të kredisë është: 50 EUR.

 

Cmimet për transferimin e kredisë i gjeni më poshtë:

Shuma për transferTarifa
10.15 €
2-5 0.20 €
6-100.50 €
11-151.00 €
16+1.50 €
+
Porosia më thirr

Porosia më thirr

Kontaktoni në çdo kohë!

Me shërbimin “Porosia – Më thirr”, ju asnjëherë nuk do të mbeteni pa kontaktuar dhe pa komunikuar me personat tuaj të rëndësishëm.

Kur të mbeteni pa kredi, dërgo porosinë: “Kredia më është harxhuar, të lutem më thirr!”, duke thirrur *130*049numri#.

Nëpërmjet kësaj porosie ju i tregoni personit që dëshironi ta kontaktoni se nuk keni kredi të mjaftueshme për ta bërë thirrjen dhe si këmbim t’ju bëjë thirrje personi në fjalë.

Ky shërbim ofrohet pa pagesë.