Gjithcka në IPKO Menu

IPKO Menu është aplikacion i veçantë i cili do t’ju ndihmoj që ju më lehtë dhe më shpejtë të:

  1. Kontrolloni llogarinë (bilancin) tuaj të bonuseve të shumta, që ju mblidhni, të ndara sipas kategorive dhe aktivizon disa shërbime bazike. Ju edhe mund të zgjidhni deri në 3 kode të preferuara që ju përdorni në baza të rregullta, të cilat janë në dispozicion në menynë Të preferuarat – vetëm një klik larg
  2. Aktivizoni produktet tuaja të preferuar dhe shumë produkte të reja që ju doni të provoni
  3. Të gjitha dyqanet e IPKO dhe distributor, të renditura sipas lokacionit – kështu që ju gjithmonë do ta dini vendin më të afërt për të marrë shërbimet e IPKO-së. Pasi të zgjedhni njërin dyqan apo distributor, vendndodhja do të shfaqet në një hartë, për të gjetur atë edhe më shpejtë.
  • *Lokacioni (proximity) punon në të gjithë telefonat e pajisura me GPS.
  • *Për përdorimin e hartave, tarifat për përdorimin e internetit në mobil mund të aplikohen.

 

Aplikacioni është i zhvilluar për Android dhe iOS.

Ju mund të shkarkoni aplikacionin për iOS dhe Android