DDOS - Puno sigurt

Rritja e përdorimit të internetit dhe shërbimeve online e bën që kompanitë të kenë shqetësim kryesor sigurinë e sistemeve dhe lidhjes në internet. Pika më e ndjeshme e qasjes në internet është ekspozimi ndaj sulmeve kibernetike e sidomos të llojit DDoS

Lexo më shumë
Lexo më shumë

Microsoft 365 Bundle

Me produtin më të ri nga IPKO Microsoft 365 Bundle + ju merrni 3 shërbime në një vend! Shërbime të cilat biznesit do të i ofrojnë lehtësi në punën e tyre të përditëshme..

Lexo më shumë
Lexo më shumë

Puno me Microsoft Teams pa pagesë për 6 muaj!

Microsoft Teams është aplikacioni i duhur për organizatën tuaj — hapësirë pune për bashkëpunim dhe komunikim në kohë reale, takime, dhe shkëmbim skedarësh.

Më shumë
Më shumë

E pajisur me kamerë, me mundësi lidhje me aplikacionin mobil përmes Wi-Fi dhe me kualitet të lartë të videos (HD 720p) Zilja SMART ju mundëson qe ju mos ta humbni asnjë vizite, kudo qe ndodheni, larg shtëpisë apo brenda saj!

Më shumë
Më shumë

McAfee™ antivirus

Në epokën DIGJITALE, është me rëndësi jetike të siguroheni që të dhënat tuaja janë të sigurta. Përveç kësaj, IPKO ofron për të gjithë klientët e saj lundrim në internet dhe përdorim të teknologjisë pa rrezik me programin softuerik elitar të McAfee-s.

Më shumë
Më shumë

Home Security

IPKO si lidere e inovacionit, në partneritet me kompaninë e sigurimit Besa Security kanë zgjeruar gamën e tyre të produkteve me pajisjen e mençur ‘Home Security’ duke ju ofruar mundësinë që të ndjeheni më komod kur jeni larg  banesës suaj.

Më shumë
Më shumë