Ju sjellim emocionet e ligave më të njohura në mbarë botën permës pakove MAX Sport apo MAX Premium:

Pakot MAX jane pakot më superiore në treg, me ligat më të mira sportive, shërbime të avancuara si TVim, VoD dhe Catchup TV, shpejtësi e shumëfishuar e internetit deri në 300 Mbps dhe shumë më shumë!

IPKO së bashku me DigitAlb kanë të drejtat ekskluzive të transmetimit të ndeshjeve të kampionateve më prestigjioze evropiane, në Kosovë.