Super DTV për biznese

Përmbajtja më e pasur në treg!

Kualitet superior dhe përmbatje ekskluzive me më shumë se 150 kanale televizive, që i shërben më së miri nevojave të biznesit tuaj. Për më tepër, IPKO së bashku me Digjitalb kanë të drejtat e transmetimit të ndeshjeve të kampionateve më prestigjioze evropiane, në Kosovë!

Zgjedh pakon që i përshtatet nevojave të biznesit tuaj:

  1. Super DTV Family HD – 13.00€
  2. Super DTV Premium HD  – 15.00€

Kliko këtu për pakot e kombinuara TV+ INTERNET

MËNYRA E PAGESËS

Pagesa do të bëhet në baza mujore. Ju do të pranoni faturën në fund të çdo muaji.

NA KONTAKTONI

Për të ju ndihmuar ta krijoni pakon adekuate të televizionit digjital, e tëra që duhet të bëni është të na kontaktoni në keyaccounts@ipko.com, apo na vizitoni në qendrën e Biznesit të IPKO’s në sheshin Nëna Terezë. Do të ju ofrojmë zgjidhje po atë ditë.

Aktivizimi me marrësin digjital SD është falas.

Aktivizimi me marrësin digjital HD për pakot HD është falas, kurse për aktivizimet me SMARTBOX është €20.00.

Shërbimet shtesë

Programi sportiv

IPKO së bashku me Digjitalb kanë të drejtat e transmetimit të ndeshjeve të kampionateve më prestigjioze evropiane, në Kosovë.

Shih oraret e ndeshjeve
Shih oraret e ndeshjeve