Ke nevojë për super përmbajtje televizive dhe super internet?

Atëherë merr njërën nga pakot SUPER DUO dhe përjeto super përmbajtje televizive dhe internetin më stabil në vend!

Super DUO Premium HD – Përmbajtje eksluzive me më shumë se 150 kanale televizive dhe internet deri në 50 Mbps!

Të gjitha ligat më emocionuese të futbollit si dhe kanalet sportive më të popullarizuara botërore.

Super DUO Familjare HD – Përmbajtje ekskluzive me më shumë se 140+ kanale televizive, filma, filma të animuar, dokumentar, muzikë dhe argëtim si dhe internet deri në 40 Mbps.

Aktivizimi me marrësin digjital HD për pakot HD është falas, kurse për aktivizimet me SMARTBOX është €20.00.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?