Merr tani pakon e re me të gjitha shërbimet në vetëm një faturë.

Me pakot “Familja ime” rahatohet krejt familja. Ku ka më mirë se të gjitha shërbimet të cilat i nevojiten një familje ti keni në një faturë!

Zgjedh një nga pakot “Familja ime”, dhe përfito: 

  • Përmbajtje superiore televizive
  • Internetin më stabil në treg, deri në 300 Mbps 
  • Deri në 5 numra mobil me shumë benefite 
  • Shërbimet më kualitative në treg!

 

Për të marrë njërën nga pakot Familja ime, vizitoni dyqanin më të afërt të IPKO’s.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?