• Andras Pali

    Andras Pali

    Drejtor Ekzekutiv

Andras Pali ka më shumë se 15 vjet përvojë pune në industrinë e telekomit. Ai ka mbajtur rolin e Strategut të Teknologjisë nga Maji  deri në Nëntor 2023, në Telekom Slovenije. Para kësaj, Andras shërbeu si Shefi i Teknologjisë (CTO) në VIVACOM nga Marsi 2021 deri në Shkurt 2022, duke kontribuar ndjeshëm në përparimet teknologjike. Gjatë punës së tij konsulente të pavarur nga Shkurti 2022 deri në Prill 2023, Andras u fokusua në fusha të tilla si 5G dhe planifikimi i biznesit. Arritjet e dukshme në karrierën e tij përfshijnë udhëheqjen e vendosjes së shpejtë të teknologjisë 4G/U900 për Ncell, drejtimin e kalimit të Ncell në grupin Axiata dhe fitimin e çmimit GSMA GLOMO për përpjekjet për rikuperimin e fatkeqësive gjatë Tërmetit të Nepalit 2015.

 Andras ka një Bachelor të Shkencave në Kontrollin e Energjisë nga Budapesti Műszaki Főiskola, të cilin e përfundoi në vitin 1991. Z. Pali mori rolin e CEO në IPKO në Nëntor 2023, duke u mbështetur në përvojën e tij të gjerë për të udhëhequr kompaninë drejt suksesit edhe më të madh. 

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp