• avdi-bytyqi[1]

    Avdi BYTYÇI

    Drejtor i Administratës

Z. Bytyçi është Drejtor i Administratës dhe Prokurimit ku ka sjellë rreth 20 vite përvojë menaxheriale në prokurim dhe administratë. Ai i është bashkuar IPKO-s në prill të vitit 2008.

Avdiu ka kryer studimet master në Administrim Biznesi në Menaxhim të Përgjithshëm në Universitetin e Sheffield-it. Ai ka përvojë të dëshmuar të prokurimit strategjik ndërkombëtar në menaxhim të furnizimit, përvojë të dëshmuar në analiza, negociim, përmirësim, kursim të shpenzimeve dhe transformim të proceseve të prokurimit në vlerën më të mirë për paratë.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp