• darija-brkic[1]

    Darija BRKIC

    Drejtoreshë e Marketingut

Gjatë  karrierës prej më shumë se 15 vitesh në lëmin e telekomunikimeve, znj. Brkic ka fituar përvojë profesionale duke punuar në pozita të ndryshme menaxheriale në disa nga emrat më të mëdhenj të telekomit, siç janë VIP/Telekom Austria dhe T-Mobile Croatia.

Ajo iu bashkua IPKO-s në prill të vitit 2011, duke sjellë orientim strategjik me fokus në klientë dhe në shtytjen e tyre që të jenë të kënaqur me markën, produktet dhe shërbimet e kompanisë. Znj. Brkic ka lindur në Dubrovnik të Kroacisë, dhe ka diplomuar në Fakultetin e Shkencave Humane dhe Shoqërore në Universitetin e Zagrebit.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp