• nenad-mickoski[1]

    Nenad MICKOSKI

    Drejtor i Teknologjisë

Nenadi i është bashkëngjitur IPKO-s kohëve të fundit, për të udhëhequr dhe menaxhuar ekipin e fuqishëm teknik. Ai me vete sjell më shumë se 15 vite të përvojës ndërkombëtare në telekomunikim, duke u shquar në harmonizimin e sistemeve teknologjike me potencialin njerëzor për të arritur kënaqshmërinë e klientëve dhe qëndrueshmërinë afatgjatë të biznesit.

Para se t’i bashkëngjitej IPKO-s, Nenadi ka punuar për Grupin ONE – Telekom Slovenije në Maqedoni; për Cosmofon dhe për Iskratel/Siemens.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp