• tomaz-seljak-ipko

    Tomaž SELJAK

    Kryeshef Ekzekutiv

Tomaž Seljak ka 24 vjet përvojë në industrinë e telekomit. Përgjegjësitë e tij të para në Telekom Slovenije ishin zhvillimi, monitorimi dhe futja e rrjeteve optike brenda Qendrës së Mirëmbajtjes së Rrjetit Kabllor, së cilës ai iu bashkua në vitin 1997.

Në vitin 2014 ai u bë anëtar (CTO) dhe Zëvendës President i Bordit Menaxhues të Telekom Slovenije në detyrë. dhe në vitin 2019 bordi mbikëqyrës emëroi z. Seljak kryetar të ri, ndërsa në mars 2021 u emërua asistent i CEO. Ai ka një diplomë Master në Inxhinieri Elektrike. Z. Seljak u emërua Kryeshefi Ekzekutiv i IPKO-s që nga nëntori i vitit 2021, duke sjellë një eksperiencë të shkëlqyer për ta udhëhequr IPKO-në në arritjen e sukseseve të mëtejshme.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp