Ky është MOMENTI YT për të fituar një nga 100 MEGA-DHURATAT, me premitë kryesore BANESË NË QENDËR TË PRISHTINËS dhe BMW X6.

Hyni në lojë tani duke aktivizuar pakon me 5GB, duke thirrur kodin *100#
Pako kushton 2.5 Eur dhe ka validitet 10 ditë.
Kontrolloni gjendjen e MB, duke thirrur *100*1#

Për dy premitë kryesore Banesë në Prishtinë dhe BMW X6, pjesëmarrës janë ata qe kanë aktivizuar pako prej fillimit te lojës, përkatësisht nga data 29 tetor – 09 dhjetor, duke qenë paraprakisht pjesëmarrës në secilën përzgjedhje. Kjo nënkupton minimum 1 aktivizim për 1 raund, në total 4 aktivizime.

Dhuratat tjera që ju presin:

  • 3xVW T-ROC
  • 8x iPhone XS
  • 8x iPhoneXR
  • 8x Samsung Galaxy Note 9
  • 8x Samsung Galaxy S9
  • 8x PS4 PRO
  • 8x Samsung Tablet
  • 4x Laptop Dell
  • 16x 500 €
  • 27x 200 €

Përzgjedhja e fituesve do të bëhet drejtpërdrejt në programin e pasditës në T7, çdo dy jave duke filluar nga 12 nëntor 2018.

Sa më shumë aktivizime të pakos që bëni, aq më shumë mundësi keni për të fituar!

Kliko për të lexuar rregullat e lojës

Raundi i parë i dhuratave: 12.11.2018

Dhuratat Sasia Fituesi
VW T-ROC (i bardhë) 1 383493304XX
iPhone XS 2 383498035XX
383492279XX
iPhone XR 2 383492940XX
383496460XX
Samsung Galaxy Note 9 2 383491100XX
383494258XX
Samsung Galaxy S9 2 383491555XX
383495961XX
PS4 PRO 2 383498360XX
383495804XX
Samsung Tab 2 383498023XX
383493958XX
Laptop 1 383491551XX
500 € 4 383495182XX
383494494XX
383497800XX
383493182XX
200 € 6 383492777XX
383496630XX
383496909XX
383439826XX
383439444XX
383492757XX

 

Raundi i dytë i dhuratave: 26.11.2018

Dhuratat Sasia Fituesi
VW T-ROC (i kuq) 1
iPhone XS 2
iPhone XR 2
Samsung Galaxy Note 9 2
Samsung Galaxy S9 2
PS4 PRO 2
Samsung Tab 2
Laptop 1
500 € 4
200 € 7

 

Raundi i tretë i dhuratave: 10.12.2018

Dhuratat Sasia Fituesi
VW T-ROC (i hirtë) 1
iPhone XS 2
iPhone XR 2
Samsung Galaxy Note 9 2
Samsung Galaxy S9 2
PS4 PRO 2
Samsung Tab 2
Laptop 1
500 € 4
200 € 7

 

Raundi i katërt i dhuratave: 24.12.2018

Dhuratat Sasia Fituesi
BMW X6 1
iPhone XS 2
iPhone XR 2
Samsung Galaxy Note 9 2
Samsung Galaxy S9 2
PS4 PRO 2
Samsung Tab 2
Laptop 1
500 € 4
200 € 7

 

Raundi i fundit (PREMIA KRYESORE): 27.12.2018

Dhuratat Sasia Fituesi
Banesë e mobiluar në qendër të Prishtinës 1