16 ekipe luftojnë për të fituar Ipko Uni Tournament 2

Edicioni i dytë i Uni Tournament na pret me shumë ndeshje emocionuese nga 16 fakultete të ndryshme. Studentët do të garojnë në 5 lojë të ndryshme çdo javë nga
nëntori deri në dhjetor për të fituar titullin e IPKO UNI TOURNAMENT2. Çdo pikë do të jetë e vlefshme për ekipet, pasi që çdo pikë mund ti shpallë fitues në këtë garë të ngushtë ku secili ekip do të jap më të mirën.

LOJËT

Rocket League
Rocket League është kombinimi perfekt i automjeteve dhe futbollit që krijon një kryevepër vizuale në fushat virtuale. Ndeshjet në këtë lojë do të luhen 2vs2, ku kombinimi më I mirë nga dy shokët e skuadrës do të dalin me pikë të plota.

 

League of Legends
Titulli më i njohur MOBA në botë, League of Legends, edhe këtë vit do të jetë pjesë e IPKO Uni Tournament. Nëpërmjet formatit të mirënjohur 5v5 studentët do të përballën deri në fitore.

FIFA23 
FIFA23 është një ndër lojërat më të popullarizuara të sportit në botën e esports dhe komuniteti I saj është shumë I madh. Ndeshjet në FIFA23 do të luhen në Ultimate Team, ku një lojtar nga secili fakultet do të luajë për të fituar pikët e plota nga kjo lojë.

Valorant
Loja e re dhe shumë e popullarizuar në botë VALORANT i bashkangjitet IPKO UNI tournament në edicionin e dytë. Per 5 ditë me rradhë fakultetet do të zgjedhin agjentët e tyre të preferuar dhe do të ndeshën për të gjetur më të mirët e kësaj loje!

CS2
Counter-Strike 2, një nga titujt më të famshëm të esports patjetër që do të jetë në Uni Tournament ku tashmë loja ka dhe një format të ri. Ekipa që do të ketë taktikën më të mirë do të shpallet fitues në këtë lojë.KOLEGJET

Logo 1

UBT Prima

Logo 2

UBT Tertia

Logo 3

UBT Secunda

Logo 4

UBT Prizren

Logo 1

FIEK Prima

Logo 2

FIEK Secunda

Logo 3

AAB Prima

Logo 4

AAB Secunda

Logo 1

AAB Fakulteti i Arteve

Logo 2

Uni. Kadri Zeka Prima

Logo 3

Uni. Kadri Zeka Secunda

Logo 4

Riinvest

Logo 1

Fakulteti Teknik

Logo 2

RIT Kosovo

Logo 3

Fakulteti i shkencave matematike natyrore

Logo 4

Universum

TABELA E PIKËVE

EmriRocket LeagueLeague Of LegendsFIFA23ValorantCS2Pikët Total
UBT Prima4024024020240780
UBT Tercia24040120120180700
Riinvest1800024040460
Universiteti Kadri Zeka SHK1201204040120440
Fakulteti i shkencave matematikore natyrore120401802020380
Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike Prima4012001200280
AAB Fakulteti i Arteve0180404020280
UBT Secunda4004018020280
Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike Secunda400400120200
AAB Secunda04004040120
UBT Prizren000402060
Fakulteti Teknik00004040
Universiteti Kadri Zeka Juridik20000020
Universum00002020
AAB Prima000000
RIT000000

 

ORARI I NDESHJEVE

Rocket LeagueLeague Of LegendsFIFA23ValorantCS2
09.11.2023

Round 1 – Round 2

18:00

13.11.2023

Round 1

18:00

04.12.2023

Round 1

18:00

11.12.2023

Round 1

18:00

10.11.2023

Semi Finals – Finals

18:00 

14.11.2023

Round 1

18:00 

28.11.2023

Round 1

18:00

05.12.2023

Round 1

18:00

12.12.2023

Round 1

18:00

15.11.2023

Round 2 

18:00 

29.11.2023

Round 2

18:00

06.12.2023

Round 2

18:00

13.12.2023

Round 2

18:00

16.11.2023

Semi Finals

18:00

30.11.2023

Semi Finals

18:00

07.12.2023

Semi Finals

18:00

14.12.2023

Semi Finals

18:00

17.11.2023

Finals

18:00

01.12.2023

Finals

18:00

08.12.2023

Finals

18:00

15.12.2023

Finals

18:00

Na ndiqni në rrjetet tona sociale


Facebook

Twitter

Tiktok

Twitch

 

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?