Zilja Smart është zile digjitale për ta vendosur para derës tuaj. Kjo zile ju mundëson të lajmëroheni në vizitat tuaja dhe ta shihni vizitorin përmes kamerës së integruar në zile.

Lajmërohu ne çdo kohë në vizitat e tua!

E pajisur me kamerë, me mundësi lidhje me aplikacionin mobil përmes Wi-Fi dhe me kualitet të lartë të videos (HD 720p) Zilja SMART ju mundëson qe ju mos ta humbni asnjë vizite, kudo qe ndodheni, larg shtëpisë apo brenda saj!

Vizioni i natës, sensori i lëvizjes dhe rezistenca ndaj shiut e bëjnë këtë zile pajisje në të cilën mund të mbështeteni.

 

Si ta instaloni Zilen Smart?

 

Skano kodin për ta shkarkuar aplikacionin e Ziles Smart

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?