Ne ju ofrojmë pakot më të kompletuara në treg që i mbulojn të gjitha nevojat e komunikimit dhe argëtimit për biznesin tuaj.

Përmbajtje superiore, kanale vendore, ato të rajonit, ndërkombëtare me përmbajtje zbavitëse, deri te ato me përmbajtje informative.

PËRFITIMET TUAJA

  • Përmbajtje superiore
  • Kanalet sportive më të popullarizuara botërore
  • Fotografi të cilësisë më të lartë
  • Faturë e rregullt mujore
  • Zbritje e konsiderueshme varësisht prej numrit të pakove që i merrni
  • Zbritje në tarifën e aktivizimit, varësisht prej numrit të pakove

NA KONTAKTONI

Për të ju ndihmuar ta krijoni pakon adekuate të televizionit digjital, e tëra që duhet të bëni është të na kontaktoni në keyaccounts@ipko.com, apo na vizitoni në qendrën e Biznesit të IPKO’s në sheshin Nëna Terezë. Do të ju ofrojmë zgjidhje po atë ditë.

MËNYRA E PAGESËS

Pagesa do të bëhet në baza mujore. Ju do të pranoni faturën në fund të çdo muaji.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?