Anketë

Pakot e internetit në mobil

Zgjedh pakon më të përshtatshme për ty dhe shfleto me internetin më të shpejtë 4G.

Shih pakot
shqip
Shih pakot

Lajme dhe ngjarje

IPKO dhe DigitAlb vazhdojnë bashkëpunimin edhe për pesë vjetët e ardhshme07 Maj 2019

Që nga 2008-a, IPKO – DigitAlb ofron përmbajtën më të mirë televizive për klientët e saj. Me nënshkrimin e kësaj marrëveshje, IPKO shpallë një ofertë speciale pranverore, me çmime të veçanta. Prishtinë, 7 Maj 2019 – IPKO ka nënshkruar memorandum të bashkëpunimit me partnerin e saj strategjik dhe besnik – DigitAlb. Me zgjatjen e kësaj...

Me ndeshjet e UEFA-Liga e Kombeve, IPKO hap kanalet sportive për pakot familjare06 Shtator 2018

Prishtinë, 6 Shtator 2018 – Të gjitha ndeshjet e UEFA – Liga e Kombeve që do të transmetohen në platformën IPKO-Digitalb, tash mund të shikohen pa pagesë edhe në Pakot Familjare, deri në fund të vitit. Sot, Super Sport 2 do të transmetojë ndeshjen midis Gjermanisë dhe Francës, nga ora 20:45. Përderisa, në të njëjtën...

Merr ofertën më të mire nga IPKO dhe DigitAlb Super DUO.

Pakot e SuperDUO janë pakot më të kompletuara në treg.

Më shumë
Më shumë

hej! IPKO

Me pakot më atraktive
të komunikimit
për të rinjë në Kosovë!

Më shumë
Më shumë

Fito me IPKO Pika!

Në programin e vetëm për shpërblimin e konsumatorëve besnikë “Pika”, kemi dhurata të ndryshme për anëtarët e programit. IPKO PIKA do t’u mundësojë klientëve të IPKO-s të regjistruar në programin “Pika” t’i konvertojnë pikat e tyre në dhurata.

Konverto pikat
ipko-picka
Konverto pikat

Gjej telefonat më të rinj në dyqanet tona!