Pako PRO tani me më shumë benefite!

Ke nevojë për një pako të kompletuar që i mbulon të gjitha nevojat e komunikimit të biznesit tuaj?

Atëhere ju rekomandojmë pakot PRO. Televizioni digjital, Interneti, Telefonia mobile dhe Telefonia fikse vijnë të gjitha në një vend, në një faturë të vetme, dhe jo vetëm kaq!

Pakot PRO i kemi pasuruar me më shumë benefite!

  • Televizion digjital: Pako Familjare, Sport, Premium apo Elite.
  • Resiveri i dytë FALAS me pakon PRO Ultra HD dhe PRO Elite
  • Internet me ruter WI-FI me shpejtësi deri në 300 Mbps,
  • Telefon të mençur FALAS (Vlen për kontratë 24 mujore)
  • 10 numra mobil (minimum 1 numër postpaid dhe 9 të tjerë prepaid) me komunikim FALAS mes vete

Aktivizimi me marrësin digjital HD për pakot HD është falas, kurse për aktivizimet me SMARTBOX është €20.00.

Zgjedhni njërën nga pakot PRO që i përshtatet më shumë nevojave tuaja:

*Çmimet janë me TVSH.

Për më shumë informata kontaktoni: 049 700 900

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?