Komunikoni FALAS brenda ekipit!

Me pakon Business Basic, punonjësit brenda biznesit tuaj do ta kenë një plan të njëjtë të tarifave për komunikimin brenda dhe jashtë rrjetit IPKO.

Më shumë
Më shumë

Pakot PRO

Me pakot PRO mbulon të gjitha nevojat e komunikimit të biznesit tuaj. Pra, Telefonia mobile, Interneti, TV Digjital dhe Telefonia fikse vijnë të gjitha në një vend, në një faturë të vetme, dhe jo vetëm kaq! Me pakon PRO ju poashtu do të merrni edhe telefon të mençur FALAS.

Më shumë
Më shumë

Televizioni digjital për biznese

Nga oferta e Televizionit Digjital të IPKO-s, ju mund të zgjidhni nga kanalet e shumta të kompletuara në dy pako:

Pako Premium me 84 kanale dhe Pako Familjare me 64 kanale

Më shumë
smartboxtv1[1]
Më shumë