Zgjedhni pakon që ju përshtatet nevojave tuaja të komunikimit në rrjetin më stabil në Kosovë!

Për shpejtësi më të madhe dhe çmim më të volitshëm, ne ju rekomandojmë pakon postpaid 3+:


Pakot postpaid:

Pakot standard prepaid:

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?