Më shumë magji, argëtim dhe emocione me aplikacionin më të ri, IPKO TV!

IPKO TV është aplikacioni më i ri që sjellë magjinë e kinematografisë në secilin ekran, televizion, telefon apo tablet! I dizajnuar me teknologjinë më të fundit, IPKO TV ju sjell komoditet dhe argëtim pa fund.

Shijoni një spektër të gjerë të TV kanaleve të reja për tërë familjen, duke filluar nga ato lokale deri te ato ndërkombëtare, përfshirë edhe përmbajtje sportive me ligat kryesore nga e gjithë bota.

Zgjedh pakon që të përshtatet:

Si funksionin aplikacioni IPKO TV?

Fillimisht ju duhet të regjistroheni në platformën IPKO TV nga webfaqja https://ipko.tv/ , pastaj me atë llogari mund të qaseni nga cilado pajisje tjetër, si telefoni, televizori apo tableta. Për tu regjistruar, ju lutemi ndiqni hapat në videon në vazhdim:

  • Instrukcionet e regjistrimit ne aplikacionin ”IPKO TV” në webfaqe dhe aktivizimi i pakos IPKO TV online:

  • Instrukcionet e regjistrimit ne aplikacionin”IPKO TV” ne webfaqe pas aktivizimit te pakos ”IPKO TV+ INTERNET” në dyqan:

  • Si të aktivizoni aplikacionin IPKO TV në televizion pasi që jeni regjistruar në platformë?

  • Instrukcionet e regjistrimit në aplikacionin IPKO TV përmes browserit nga telefoni mobil:

 

Aplikacioni është i disponueshëm në këto pajijse:

Samsung TV –  me sistemin operativ Tizen (viti 2018, version 5.0 e më të rinj).

Android TV – në televizorët me sistemin operativ Android TV version 7.0 ose më të ri

WEB – përmes kycjes në ueb faqen https://ipko.tv/

Smart phone & Tablet: Android pajisje

Kontrolloni disponueshmërinë e aplikacionit për pajisjen tuaj në Google Play Store dhe Samsung Apps.

Aplikacioni IPKO TV është platforma më e re,ku çdo klik shndërrohet në një përvojë të mrekullueshme, duke sjellë magjinë e kinematografisë në ekranin tuaj. Ndiqni videon në vazhdim dhe mësoni funkcionalitetin e plotë të platformës IPKO TV:

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?