1. Fillimisht lidhja e Smartbox duhet te behet me internet permes lidhjes me kabllo apo me Wifi USB.
  2. Pastaj vazhdojme ne Menu -> Konfigurimet -> Informacion per sistemin ->Lidhja me server MW duhet te jete OK.
    Nese te lidhja me server MW (klientit po I funksionon internet ne paisje tjera) shfaqet problem #f003 atehere e kontrollojme lidhjen ne router/modem ku vendoset pjesa tjeter e kabllos dhe te te sigurohet qe ne Konfigurimet->Parametrat e rrjetit->OPT duhet te jete I zgjedhur Auto(DHCP). Nese lidhja eshte ne rregull dhe smartbox po ka qasje ne internet ta keni parasysh qe ne smartbox ndizet drita ngjyre portokall edhe gjelbert. Poashtu te Informacion per sistemin gjeni edhe opsionin Parametrat e rrjetit. Nese klienti ka lidhje me kabllo atehere shfaqet si ne foton e meposhtme (IP duhet te jete tjeter varet prej klientit), nese klienti perdor Wifi USB atehere shfaqet Lidhja pa tel ku klientit I shfaqen emrat e Wifi dhe e kryen lidhjen me Wifi e vet.
    Kur klienti ben lidhje pa tel dhe lidhet me wifi te vet,kujtoni qe nese ben gjendjen fillestare I diskonektohet prej asaj wifi qe eshte lidhe.
  3. Nese klienti e ka lidhjen ne rregull dhe prape nuk funksionon sherbimi ,atehere duhet të telefonojë ne qendren e thirrjeve (038/049 700 700) për procedurat tjera të brendshme.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp