Llojet e pakove të internetit në rajon mund t’i kontrolloni me kodin *478#, për t’iu funksionuar interneti në mobil, lidhuni manualisht me operatorët më poshtë, sigurohuni që APN është IPKO, si dhe aktivizoni “Data” dhe “Data Roaming” te Settings.

Për më shumë: https://www.ipko.com/privat/telefonia-mobile/roaming/

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp